Regrete sau teatru ieftin în cazul Oanei Zăvoranu? Tur de forţă, noaptea, la TV

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă nu putea să o lase indiferentă pe fosta soţie a Latin Lover-ului, Oana Zăvoranu.
Nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă nu putea să o lase indiferentă pe fosta soţie a Latin Lover-ului, Oana Zăvoranu. „Mi-e drag şi dor de Pepe, cel care era acum un an şi ceva, cel drăgăstos şi pasional. Am decis să las orgoliul deoparte şi să recunosc să spun ceea ce simt cu adevărat, chiar dacă unii cred că mă umilesc sau cerşesc dragostea lui Pepe”, a declarat vedeta TV în direct la Kanal D.

Oana Zăvoranu a decis să dea cărţile pe faţă sau joacă teatru?

Aceasta este întrebarea pe care şi-o pune mai toată lumea care asistă la spectacolul pus în scenă de brunetă. Prezentă alături de mama ei în studioul CanCan TV, Oana Zăvoranu, printre lacrimi, şi-a recunoscut regretele vizavi de relaţia extraconjugală care i-a distrus căsnicia cu Pepe.

„Nu vreau să distrug nimic, nu calc pe cadavre, dar mă simt datoare faţă de Pepe care trebuie să ştie că niciodată nu am încetat să-l iubesc. Indiferent cum se numeşte fericirea lui, Oana sau Pastrama, vreau să ştie că nu am resentimente faţă de el. Vina pentru ruptura dintre noi a fost a mea, în fapt. Ar trebui totuşi să se gândească la faptul că dacă eu am ajuns să fac ceea ce am făcut, poate a greşit şi el în timp”
, a mai spus Oana Zăvoranu.

După această confesiune dramatică, fosta soţie a lui Pepe a trecut în studioul celălalt, la Capatos. Aici şi-a continuat şirul destăinuirilor şi, în plus, a reuşit să aibă primul dialog cu fostul ei soţ, prim dialog civilizat au fost de părere toţi cei prezenţi în studiou.

„Oana Zăvoranu: Pepe, casă de piatră, iubire!

Pepe: Iubire?! Cu cine vorbesc?

Oana Zăvoranu: E un defect profesional, vorbeşti cu Moş Crăciun. Ionuţ Nicolae Pascu, Oana Zăvoranu îţi transmite din suflet casă de piatră

Pepe: Îţi mulţumesc din suflet! Le accept, atâta vreme cât îţi ceri scuze şi Ralucăi şi bebeluşului nostru.

Oana Zăvoranu: Eu am dreptul la opinie, ai grijă cum conduci!…”

Acesta a fost o parte din dialogul celor doi, transmis în direct.

Situaţia de faţă seamănă izbitor cu momentul în care, tot în direct la Capatos, Oana Zăvoranu le-a cerut scuze tuturor oamenilor pe care i-a rănit, oferindu-le chiar şi buchete de flori.

Să fie vorba, oare, vorba de regrete adevărate sau o simplă piesă de teatru ieftin?

Foto: Arhivă Libertatea

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!