Un regizor faimos a declarat că s-a născut femeie. „Aceasta e cea mai bună parte din mine”

De Unica.ro, pe

Regizorul italian Emanuele Crialese (57 de ani) a dezvăluit, în cadrul evenimentului de prezentare a filmului autobiografic “L’Immensita” la Festivalul de Film de la Veneția, că s-a născut femeie.

“L’Immensita” o are pe Penelope Cruz în rolul principal, ca mama a trei copii cu grave probleme de sănătate cauzate de abuzurile soțului infidel. Acțiunea filmului are loc în Roma anilor ’70, unde fata cea mare a familiei se identifică drept băiat, alimentând astfel starea conflictuală deja existentă în casă.

„Este inspirat din copilăria mea și din propria mea poveste”, a spus Crialese, al cărui ultim film, „Terraferma”, a câștigat Premiul Special al Juriului la Veneția în 2011.

„Din punct de vedere biologic, m-am născut femeie. Deci am în mine și caracter feminin. Aceasta este probabil cea mai bună parte din mine”, a spus el, vorbind public pentru prima dată despre tranziția lui, potrivit Reuters.

Un regizor faimos a declarat că s-a născut femeie.

„La un moment dat a trebuit să aleg… dacă să trăiesc sau să mor. Nu alegi să faci genul acesta de călătorie. Te naști așa”, a adăugat el.

Cineastul nu a oferit amănunte despre tranziția sa, dar a spus că, la fel ca în filmul său, s-a putut baza pe mama lui pentru sprijin și recunoscut anxietatea prin care a trecut.

Un regizor faimos a declarat că s-a născut femeie. "Aceasta e cea mai bună parte din mine"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

În “L’Immensita”,  personajul exuberant interpretat de Penelope Cruz cedează sub greutatea soțului dominator și a celor trei copii tulburați, toți purtând cicatricile trăirii într-o familie nefericită.

Cruz, care a câștigat anul trecut premiul pentru cea mai bună actriță la Veneția pentru „Mame paralele”, a spus că personajul ei s-a trezit prins într-o situație din care nu avea nicio scăpare.

Un regizor faimos a declarat că s-a născut femeie.

„Sunt multe femei în întreaga lume captive în propriile lor case, care încearcă să pretindă în fața copiilor lor că nimic nu este atât de rău pe cât pare. Acest lucru este făcut doar din supraviețuire. Le cunosc pe unele dintre ele, teribile, oribile povești”, a spus actrița reporterilor.

Citeşte şi: Andreea Bălan, despre experiența „America Express”: „La un moment dat voiam să venim acasă”

Citeşte şi: Jane Fonda are cancer. Actrița a început chimioterapia

Citeşte şi: Ce tarif are Andra pentru o nuntă. Suma uriașă pe care cerut-o pentru două evenimente din Germania

Citeşte şi: Florin Zamfirescu, despre căsniciile sale: „Eu nu m-am uitat la calități, la potriveală, am vrut să arate bine”

„L’Immensita” este cel mai recent dintr-un lung șir de filme în care Cruz are rolul unei mame, rol de care spunea că s-a simțit atrasă încă de la o vârstă fragedă, în Spania natală.

„Am avut un instinct matern foarte puternic de când eram o fetiță de cinci ani. Le spuneam tuturor din parc că planul meu era să devin mamă cât mai curând posibil”, a mai spus actrița.

Foto – Hepta / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!