Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima dată. Ce nume a ales pentru fetița ei

De Unica.ro, pe

Rebel Wilson (42 ani) a anunțat că a devenit pentru prima dată mamă, cu ajutorul unei mame surogat. Actrița a dat marea veste pe Instagram, unde a postat deja o imagine cu nou-născuta.

Actrița este extrem de fericită, acum că unul dintre cele mai mari vise ale ei au devenit realitate. Rebel Wilson spune că nu poate descrie în cuvinte iubirea pe care o simte pentru micuța ei, care a venit pe lume săptămâna trecută.

De asemenea, ea a dezvăluit numele fetiței sale și este unul cu adevărat autentic.

„Sunt extrem de mândră să anunț nașterea primului meu copil, Royce Lilian, care a venit pe lume săptămâna trecută cu ajutorul unei mame surogat”, a afirmat actrița.

Aceasta își descrie fetița ca fiind „un frumos miracol”.

„Voi fi etern recunoscătoare tuturor celor implicați (…) dar în special vreau să îi mulțumesc minunatei mele surogat care a purtat-o și a născut-o cu atât de multă grijă și grație. Îți mulțumesc că m-ai ajutat să îmi formez propria familie, este un cadou uimitor. Cel mai FRUMOS cadou”, a scris Rebel Wilson pe rețeaua de socializare.

Mai mult, actrița a precizat că este pregătită să îi ofere fetiței sale „toată dragostea posibilă”.

„Învăț rapid… Mult respect mamelor din întreaga lume. Sunt mândră să intru în clubul vostru”, a mai spus Wilson.

Rebel Wilson a dezvăluit că este bisexuală

În luna iunie a acestui an, Rebel Wilson a dezvăluit că este bisexuală și că se află într-o relație cu designerul de bijuterii Ramona Agruma.

„Credeam că sunt în căutarea lui Făt Frumos… Dar poate că în tot acest timp aveam nevoie de o Prințesă Disney”, spunea ea atunci.

Totodată, actrița mărturisea că relația lor este una serioasă și că sunt foarte fericite împreună.

Anterior, actrița a format un cuplu cu Jacob Busch, a cărui familie a fondat compania Anheuser-Busch. Fosta pereche s-a despărțit în februarie 2021.

Schimbare dramatică de look

În luna septembrie, actrița australiană a uimit întreaga lume când a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu noua sa siluetă.

Rebel Wilson a reușit să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 35 de kilograme, la doi ani după ce a declarat că anul 2020 este pentru ea „Anul sănătății”.

Când Wilson a mers la un medic specialist în fertilitate, în 2019, acesta i-a spus că ar avea șanse mai mari să își recolteze ovulele dacă ar slăbi. Deși inițial i s-a părut că medicul este „nepoliticos”, aceasta și-a dat seama că avea dreptate.

„Avea dreptate. Purtam o greutate mult prea mare. E ca și cum nu mă gândeam la propriile mele nevoi. M-am gândit la nevoile viitorului meu copil și asta m-a inspirat cu adevărat să devin o persoană mai sănătoasă”, spunea Rebel Wilson în urmă cu doi ani pentru People.

Vezi în Galeria FOTO cum arată fetița actriței Rebel Wilson

Sursă foto: Profimedia, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter