Răzvan Simion, despre fostele sale relații de cuplu: „Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 decembrie 2021, 18:42

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Răzvan Simion a vorbit despre modul în care l-au marcat fostele sale relațiile de cuplu. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a mărturisit că de la fiecare femeia care a trecut prin viața lui a avut ceva de învățat.

Răzvan Simion, în vârstă de 41 de ani, a fost căsătorit timp de 15 ani cu Diana, mama celor doi copii ai săi, Ianca și Tudor. După divorț, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a avut o relație de cinci ani cu artista Lidia Buble. Cei doi s-au despărțit în 2020, iar Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan.

În podcastul lui Damian Drăghici, prezentatorul TV a vorbit despre modul în care privește acum fostele sale relații.

Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat. Am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau poate treptele au fost acolo, legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi.

Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut, dar și pe cele pe care le-am produs. Fără ele nu puteam să ajung cine sunt astăzi. Este foarte important să le primești care pe o lecție pe care ți-o transmite Univerul, a spus el pe YouTube.

Citește și: Ce fotografie a publicat Răzvan Simion pe rețelele de socializare de ziua iubitei lui, Daliana Răducan

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, s-a logodit

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Răzvan Simion: „Eu am dreptul să fiu fericit”

Răzvan Simion a mai dezvăluit că este fericit cu relația pe care o are și are mult planuri alături de Daliana Răducan.

Eu am dreptul să fiu fericit. Dacă fericirea mea înseamnă să nu fiu conform așteptărilor altora, asta e. Dar eu am dreptul să fiu fericit. (…)

Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie, a mai spus prezentatorul TV.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!