Ramona Olaru, primele declarații despre nuntă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 24 februarie 2022, 13:00

Cătălin Cazacu (37 de ani) și Ramona Olaru (32 de ani) formează un cuplu din toamna anului 2021. „Noi suntem din 2018 prieteni foarte buni, am petrecut enorm de mult timp împreună în toți anii ăștia. Suntem prieteni, asta e mișto la noi”, declara Cătălin Cazacu în noiembrie 2021.

Ramona Olaru, primele declarații despre nuntă

Recent, în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, Ramona a glumit: „Puneți mâna și învățați! Mie îmi dansați la nuntă, nu îmi stați la masă!”.

Ramona Olaru, primele declarații despre nuntă

„Bineînțeles, eu sunt deschisă în continuare la căsătorie, la copii și la aceeași dragoste intensă. (…) Mă gândesc că deja am ajuns la o vârstă destul de înaintată, cred eu. Am 32 de ani, cred că ar fi momentul să fac un copil. Dacă s-ar putea cât mai curând. Sunt foarte pregătită pentru acest lucru”, a mai declarat Ramona Olaru, în emisiunea „Xtra Night Show”.

Pentru TV Mania, Ramona a declarat că-și dorește ca în 2022 să devină mamă. „Demult îmi doresc un copil, așa că poate în 2022 vine!”, a declarat prezentatoarea TV.

„Cel mai mult îmi place la mine când sunt cu el (n.red.: Cătălin Cazacu) că pot să fiu exact așa cum sunt! Și, crede-mă, nu e neapărat ușor de căzut la pace cu mine! Îmi place că îmi dă încredere în mine și prin faptul că el mă apreciază atât de mult, ajung și eu să îmi cunosc adevărata valoare!”, a mai povestit.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

Cătălin pusese ochii pe Ramona încă din vremea în care asistenta TV era căsătorită. Modelul s-a separat de fostul soț, Bogdan Olaru, în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3. La vremea aceea, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”.

„2022 vine cu planuri bune. Nu am uitat că sunt sportiv de performanță și încerc să le îmbin și să mă reîntorc pe pistă și să recuceresc titlul de campion, pe care nu-l mai am de 2 ani și pe care l-am avut 17 ani de zile. Și, cine știe? Nu mai sunt burlac, ca anul trecut pe vremea asta, și s-ar putea să avem și o nuntă. Bine, asta dacă Ramona, care este aici lângă mine, acceptă”, a mai declarat Cătălin Cazacu la începutul acestui an, în emisiunea „La Măruță”.

După divorț, Ramona a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă. În prezent, artistul formează un cuplu cu un model. Cătălin Cazacu a format în trecut un cuplu cu o tânără numită Ana Roman.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!