Ramona Olaru, ironii la adresa foștilor parteneri

De Unica.ro, pe

Ramona Olaru (32 de ani) formează din toamna anului trecut un cuplu cu motociclistul Cătălin Cazacu (38 de ani), deși sunt prieteni încă din 2018. La vremea aceea, însă, prezentatoarea TV era căsătorită cu Bogdan Olaru, de care a divorțat în 2019, după o relație de 5 ani și un mariaj de 3.

Ramona Olaru, ironii la adresa foștilor parteneri

Atunci, potrivit BZV.ro, Cătălin declara: „Îmi pare rău că divorțează… Dar eu pe Ramona Olaru o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”. După divorț, prezentatoarea a format un cuplu cu Iulian Adrian Popescu, solistul Noaptea Târziu, cunoscut drept Cuza. Relația nu a funcționat, însă.

Recent, în mediul online, Ramona a publicat un mesaj ironic la adresa unuia sau mai multor foști parteneri.

Ramona Olaru, ironii la adresa foștilor parteneri

„Fostul meu m-a învățat că, indiferent cât de bună ești ca femeie, nu vei fi niciodată suficient de bună pentru un tip care nu este pregătit să fie bărbat”, redă mesajul publicat de prezentatoare alături de: „Bună dimineața! 🤭”. Este neclar la cine se referea Ramona.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ramona Olaru, dezvăluiri surprinzătoare despre perioada de după divorț

De ce a divorțat Ramona Olaru de primul soț. „Mi-am dat seama…”

De ce obicei își dorește Ramona Olaru să scape. „Nu toată lumea merită”

Ramona și Cătălin ar fi luat o pauză în martie 2022, deși cu doar o lună înainte declarau că își doresc să devină părinți.

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, declara Ramona Olaru cu umor în februarie 2022, la Antena Stars. „Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a adăugat Cătălin Cazacu.

„Facem destul de des activități împreună, poate chiar și de două ori pe zi. Asta e oarecum o regulă, la prânz să mergem împreună la masă sau să ne vedem măcar o jumătate de oră sau o oră. Și seara, dacă avem timp, la film sau să ieșim să mâncăm”, a mai explicat Ramona.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!