Raluca Pastramă și Pepe, din nou împreună după divorț. Ce eveniment special i-a reunit

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 iunie 2021, 11:34

Pepe (41 de ani) și fosta lui parteneră de viață, Raluca Pastramă (29 de ani), au divorțat la notar pe 8 februarie 2021. Artistul și fosta lui soție și-au anunțat separarea în luna noiembrie a anului 2020.

Raluca Pastramă și Pepe, din nou împreună după divorț. Ce eveniment special i-a reunit

„Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major. Nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul. (…) Eu și Raluca comunicăm foarte bine.

Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță și dorm și cu mine și cu Raluca. (…) Avem o comunicare perfectă, nu ne vom certa niciodată. Știm exact ce am decis”, dezvăluia solistul la finalul anului 2020.

Raluca Pastramă și Pepe, din nou împreună după divorț. Ce eveniment special i-a reunit

Fostul cuplu are împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Recent, Pepe și Raluca au fost reuniți de un eveniment special din viețile lor, mai precis aniversarea mezinei lor, Rosa, care a împlinit 6 ani.

„👧🏻🌹 My baby girl is getting bigger 🌹👧🏻 [Copilul meu crește] Mulțumim pentru toate mesajele și gândurile frumoase ce ni le-ați transmis. Ne dorim să se întoarcă înzecit către voi!”, a scris Raluca Pastramă pe Instagram, în dreptul mai multor fotografii de la aniversarea Rosei.

Citește și:

L-a iertat Andreea Bălan pe George Burcea? „Suntem în continuare în proces de divorț”

„Bebelușa” Cristina Ștefan, detalii despre a doua sarcină: „Simt totul mult mai intens”

Prima imagine cu gemenii Alinei Laufer. „Prima noastră ieșire”

Alexandra Dinu și Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu

În ianuarie 2021, în emisiunea La Măruță, întrebat dacă el crede că există șanse de împăcare, Pepe a mărturisit: „Atâta timp cât 50% din varianta de 100% nu-și dorește, nu. Din punctul meu de vedere este bine să lăsăm lucrurile așa cum au fost dorite”.

Apoi a completat cu „niciodată să nu spui niciodată”, iar când a fost întrebat despre cine ce greșeli a făcut de s-a ajuns l-a despărțire, a adăugat „nu cred că trebuie să dezgropăm trecutul”. „Vorbim zilnic”, a mai spus.

„Toți prietenii mei trebuie să o respecte și să vorbească frumos despre și cu Raluca. Așa ar fi frumos și vice-versa. (…) Trebuie să vedem partea frumoasă a lucrurilor”, a încheiat.

Ce spunea Pepe despre relația cu soția lui la începutul anului 2020?

„Cred că în orice cuplu există, la un moment dat, o tensiune. Nu pot să spun că am familia și relația perfectă. Poate ne-am certat cu siguranță și noi și am regretat ulterior după ceartă. Ori că am spus eu ceva ce nu a trebuit, ori că a spus soția mea, dar am știut să trecem peste și să ne cerem scuze instant.

Dar sunt unii care țin ranchiună și, dacă nu te întorci puțin și nu îți asumi vina și o ții în continuare acolo, s-ar putea ca, la un moment dat, să pună capăt unei relații frumoase. Doar așa din ambiție sau de la prea mulți nervi”, mărturisea artistul cu un an în urmă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!