Prințul William și Kate vor sărbători aniversarea Prințului George pe o insulă privată

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 02 august 2019, 15:19
Prințul William și soția acestuia, Kate, au decis să sărbătorească cea de a șasea aniversare a fiului lor cel mare, Prințul George, pe o insulă din Caraibe.

Ducii de Cambridge plănuiesc să își petreacă vacanța pe insula Mustique, potrivit The Mirror. Kate și Prințul William revin pe această insulă din Caraibe, destinația lor favorită, împreună cu cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.

Familia va sărbători aniversarea Prințului George, care va împlini 6 ani pe 22 iulie, pe această insulă populară printre celebrități și milionari.

Ducii se vor putea bucura astfel de intimitate, deoarece pe deasupra acestei insule nu sunt permise zborurile, iar paparazzi nu pot să facă poze din aer.

Este extrem de privată și discretă. Ei cunosc membrii personalului și au încredere în ei”, a dezvăluit o sursă pentru The Sun.

„Dacă vrei să mergi într-un loc cu două restaurante și puțini oameni, și să nu te simți total izolat, Mustique este perfect”, a mai spus sursa citată.

Insula privată are chiar și propriile forțe de ordine, conduse de fostul chef al Scotland Yard, Simon Humphrey, care are grijă de cei mai de seamă vizitatori.

Cuplul regal a mai vizitat Mustique, fiind însoțit de părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton. Atunci au avut mai multe activități, precum snorkeling, scufundări, tenis și au savurat diverse cocktailuri.

Ducii de Cambridge se află în prezent în vacanța de vară, luând o pauză de la responsabilitățile regale. Aceștia se vor întoarce la serviciu în luna septembrie.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!