Prințul Harry: „Sunt ‘de rezervă’! M-am născut în caz că William are nevoie de un transplant de organe”

De Raluca Vițu, pe

Prințul Harry (38 de ani) susține, în autobiografia sa, “Rezervă”, că a crescut știind că s-a născut pentru a-i oferi fratelui său mai mare, Prințul William (40 de ani) un organ, în cazul în care ar avea vreodată nevoie de un transplant.

Ducele de Sussex a povestit în cartea sa detalii uluitoare despre copilărie și despre viața la palatul regal britanic.

„Sunt o piesă de schimb!”

„Am fost adus pe lume în cazul în care i se întâmplă ceva lui Willy”, a spus el, susținând că părinții și bunicii lui se refereau la el ca la “o rezervă”.

Prințul Harry: "Sunt 'de rezervă'! M-am născut în caz că William are nevoie de un transplant de organe"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Citeşte şi: Prințul Harry, dezvăluiri uluitoare în cartea „Rezervă”: „Am luat cocaină”. Ducele ar putea fi considerat „trădător” de Casa Regală

El și-a descris viața ca pe o „misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, o sursă de distracție și, în caz de nevoie, o piesă de schimb”, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau un transplant de măduvă osoasă, notează Daily Mail.

Harry a auzit o discuție a părinților care l-a pus pe gânduri

Prințul Harry a explicat cum această ideea că ar fi “de rezervă” i-a fost întărită de-a lungul întregii sale vieți.

El a spus că această idee are la bază o discuție dintre părinții săi, auzită când avea 20 de ani.

Se presupune că tatăl lui, Regele Charles al III-a, i-ar fi spus Prințesei Diana “Minunat! Mi-ai dăruit un moștenitor și o rezervă. Mi-am făcut treaba!”.

Citeşte şi: Prințul Harry spune că își vrea familia înapoi, însă Casa Regală este „sătulă de fluxul de dezinformare” al ducilor de Sussex

Într-un alt pasaj al cărții, Prințul Harry a încălcat protocolul regal, vorbind despre problemele de sănătate ale Regelui Charles al III-lea. El a adus vorba despre durerile de spate ale monarhului, pe care le-a atribuit, parțial, vechilor accidentări la polo.

Prima întâlnire dintre Prințul William și Meghan Markle, descrisă drept „ciudată”

Harry a mai amintit și de momentul în care l-a prezentat pe fratele său iubitei ca fiind o “ciocnire clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016, în apartamentul Prințului și Prințesei de Wales la Palatul Kensington, cu puțin timp înainte ca Prințul Harry și Prințul William să plece într-o excursie de filmare.

Descriind scurta plimbare de la casa lui Harry și Meghan, Nottingham Cottage, până la Apartamentul 1A, ducele a recunoscut că era nervos și avea foarte mari emoții că Meghan Markle, care atunci îi era doar iubită, îl întâlnește pe William.

Citeşte şi: Prințul Harry visează la o împăcare. Ducele de Sussex își dorește discuții private cu membrii Familiei Regale: „Va avea un efect de undă”

Când a răspuns la ușă, Harry spune că William era „un pic prea bine îmbrăcat”, în pantaloni eleganți și cămașă.

El a scris: „Am prezentat-o ​​pe Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. A dat înapoi.”

Dând un anumit context întâlnirii ciudate, el a spus că fratele său nu îmbrățișează persoanele pe care nu le cunoaște.  În schimb, Harry a explicat că acela este modul lui Meghan de a saluta străinii.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!