Prințul Harry, mesaj emoționant pentru Elton John: ”Îți mulțumesc că ai fost un prieten așa bun pentru mama mea”

De Unica.ro, pe

Prințul Harry și soția acestuia, Meghan Markle, i-au transmis un mesaj emoționant lui Elton John. Artistul se află într-un turneu de adio.

Ducii de Sussex au surprins publicul aflat pe stadionul Dodger din California, în momentul în care i-au transmis un mesaj special lui Elton John. Filmulețul a fost difuzat înaintea concertului starului.

Prințul Harry și Meghan Markle, mesaj pentru Elton John

În mesaj, Prințul Harry (38 ani) i-a mulțumit artistului că i-a fost un bun prieten nu doar mamei sale, ci și copiilor lui, Archie (3 ani) și Liliber Diana (1 an).

Meghan și Harry au dezvăluit astfel și că au participat la unul din concertele lui Elton John din acest turneu de adio.

„Bună Elton, doar am vrut să te felicităm”, a spus Meghan (41 ani) la începutul clipului.

„Suntem atât de mândri de tine. Suntem atât de recunoscători că am avut ocazia să te vedem în turneul tău de adio”, a mai spus Markle, potrivit People.

„Și mulțumim că îi distrezi pe toți de atât de mulți ani”, a zis și Prințul Harry.

„Mulțumesc că i-ai fost un prieten atât de bun mamei mele, mulțumesc că ne ești prieten. Mulțumesc că ești prietenul copiilor noștri și mulțumesc că distrezi oamenii din întreaga lume”, a mai spus ducele de Sussex în mesajul video.

„Deși aceasta este oficial retragerea ta, știm că nu va fi și ultimul tău concert. Dar te iubim și felicitări pentru incredibila ta carieră”, a încheiat Harry.

La finalul clipului, Meghan și-a pus capul pe umărul soțului ei.

 

Elton John a cântat la nunta lui Harry și Meghan de la Castelul Windsor în anul 2018. De asemnea, în anul 2019, el i-a găzduit pe cei doi în casa sa din sudul Franței.

Prințul Harry și Meghan Markle, probleme cu Familia Regală

Ducii de Sussex au probleme cu familia regală britanică de când au renunțat la îndatoririle lor regale și au ales să se mute în Statele Unite. Însă, distanța dintre Harry și familia sa s-a adâncit în momentul în care el și Meghan au acordat un interviu celebrei Oprah Winfrey, în care au vorbit despre rasismul prezent în rândul seniorilor regali.

Deși își doreau ca anul 2023 să fie anul reconcilierii, se pare că planurile lor nu se vor îndeplini. Și asta din cauza cărții lui Harry, „Rezervă”, care va fi lansată la finalul lunii ianuarie, dar și a documentarului pe care ducii de Sussex l-au filmat pentru Netflix.

Potrivit The Sun, Meghan Markle și Prințul Harry ar fi vrut ca documentarul care spune povestea lor de dragoste să apară în 2023 și chiar au solicitat să facă câteva schimbări înainte de lansare. Dar se pare că niciuna dintre solicitările acestora nu au fost luate în seamă.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!