Prințul Harry este stilistul soției sale, ducesa de Sussex

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 13 iunie 2018, 16:22
Prințul Harry al Marii Britanii este cel care o ghidează pe soția sa, Meghan de Sussex, atunci când aceasta își alege ținutele.

Deși Meghan are deja o stilistă personală, pe prietena sa, Jessica Mulroney, Harry se arată foarte interesat de ținutele soției sale și o încurajează să poarte hainele în care se simte frumoasă, chiar dacă uneori nu respectă protocolul regal.

Meghan îi cere întotdeauna părerea lui Harry. Vrea cu adevărat să îi știe punctul de vedere. Gluma care circulă în acest moment este că Harry face pe stilistul pentru Meghan„,  declarat o sursă pentru WMagazine.

Citește și: Exclusiv! Cătălin Botezatu ne spune ce (NU) se poartă vara asta

O sfătuiește şi îi arată ce o pune în valoare, mai degrabă decât să o ajute să respecte protocolul regal, privind lungimea tivurilor, de exemplu„, a mai spus sursa citată.

Conform acesteia, designerul britanic Stella McCartney, care a creat pentru Meghan rochia albă pe care a purtat-o la recepţia de nuntă, este pe cale să conceapă noi ţinute pentru ducesa de Sussex. Iar prinţul Harry a asistat la toate probele şi şi-a oferit părerea.

Citește și: Adela Noriega are probleme de sănătate, dar dezminte cancerul

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit pe 19 mai. Cei doi au o relație din iulie 2016 și s-au logodit în noiembrie 2017.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!