Prințul George, avertisment pentru colegi: „Ar fi bine să aveți grijă”

De Unica.ro, pe

Prințul George al Marii Britanii i-a atras atenția unui coleg de școală. Fiul Prințului William s-a folosit de poziția sa socială atunci când a fost deranjat de un alt băiat.

Katie Nicholl, autor și corespondent regal, a povestit cum năzdrăvanul prinț s-a folosit de poziția tatălui său în familia regală atunci când a avut probleme cu un coleg de școală.

„Tatăl meu va fi rege, așa că ar fi bine să ai grijă”, a spus Prințul George, în vârstă de 9 ani, în momentul în care colegul său a depășit limita și l-a deranjat.

Prințul George, avertisment pentru colegi: „Ar fi  bine să aveți grijă”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

De asemenea, Nicholl a afirmat că cei trei copii ai prințului de Wales sunt crescuți în așa fel încât să înțeleagă monarhia și să aibă „simțul datoriei”, notează msn.com.

Potrivit corespondentului regal, Kate Middleton și Prințul William i-au spus fiului lor cel mare că într-o zi va urca pe tronul Marii Britanii. Totuși, cei doi nu vor să își împovăreze copiii cu prea multe responsabilități.

Atât William, cât și soția sa, își doresc ca micuții lor să aibă o viață normală.

Prințul George și Prințesa Charlotte au avut un rol important la funeraliile reginei Elisabeta a II-a. Cei doi au mers în urma sicriului străbunicii lor, împreună cu părinții lor. Prințul Louis a rămas acasă, Kate și William fiind de părere că este mult prea mic pentru a participa la înmormântare.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!