Poze: Kim Kardashian, grăsuţă şi nemachiată. Uite cum arată!

De Erika Chivu, pe

Ceva mai grăsuţă şi fără machiaj, Kim Kardashian nu mai arată deloc ca o divă de la Hollywood. vezi cum arată faimoasa Kim fără hainele şi machiajul de vedetă!
Fără machiaj, fără hainele „de fiţe” şi un pic cam grăsuţă din cauza sarcinii, Kim Kardashian nu mai seamănă deloc cu o divă dela Hollywood – dovadă că orice femeie, oricât de banală, se poate transforma într-o vedetă glam dacă are resursele necesare.
Acuzată că s-a îngrăşat cam mult de când e însărcinată, Kim a fost surprinsă încă o dată cu mâncarea în mână. De altfel mama ei, Kris Jenner, a şi declarat presei din SUA că fiica ei s-a îngrăşat fiindcă mănâncă foarte mult, şi nu din cauza hormonilor. Kim însăşi a spus că nu o deranjează greutatea ei actuală şi că se aşteaptă se mai ia multe kilograme până la naştere, aşa cum i s-a întâmplat şi surorii ei, Khloe.
Pe de altă parte, aspectul neglijent şi chipul lipsit de strălucire al lui Kim ne face să ne gândim şi la problemele sentimentale pe care s-ar părea că le are. Săptămâna trecută, presa de scandal din SUA anunţa că faimoasa Kim şi iubitul ei, Kanye West, se pregătesc de despărţire.
Se pare că vina ar fi a lui Kim, care a devenit insuportabilă de când este însărcinată. Tatăl copilului, Kanye, ar fi aceptat să ţină despărţirea secretă până după naştere pentru a nu strica imaginea lui Kim şi a nu-şi face publicitate negativă – artistul hip-hopurmează să lanseze un album nou la vară.
kim kardashian

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!