Poze: 10 vedete distruse de operaţiile estetice. Vezi cum arată înainte şi după!

De Adina Radu pe

Operaţiile estetice sunt menite să te schimbe în bine, dar dacă ne uităm la look-ul actual al acestor vedete am zice că operaţiile te distrug complet. Iată care sunt ghinioniştii!
Priscilla Presley era foarte frumoasă în trecut. E drept că nu are deloc riduri la 67 de ani, dar se vede clar că e ceva în neregulă cu faţa ei.
Poze: 10 vedete distruse de operaţiile estetice. Vezi cum arată înainte şi după!
Meg Ryan avea o figură aşa de frumoasă şi ingenuă! Ar fi arătat şi acum la feld e bine dacă nu se opera la buze şi pomeţi. Arată foarte ciudat!
Meg Ryan
LaToya Jackson e pur şi simplu de nerecunoscut. În adolscenţă era chiar frumoasă, pe când acum e doar ciudată şi se vede de la o poştă că acela nu e nasul ei.
LaToya Jackson
Lil Kim arăta mai bine în anii ’90, chiar şi cu plăcuţa poliţiei în mână, decât arată acum pe covorul roşu. Oribil!
Lil Kim
Donatella Versace nu a fost niciodată vreo mare frumuseţe, dar în trecut arăta natural cel puţin. Acum e foarte urâtă şi singura vinovată este ea.
Donatella Versace
Joan Rivers a început cu operaţiile pe vremea când nici măcar vedetele nu prea auzise de ele. După nenumărate intervenţii faţa ei e complet distrusă.
Joan Rivers
Iulia Volkova, adolescenta simpatică din trupa t.A.T.u. nu mai arată deloc ca înainte. Operaţiile i-au schimbat chipul atât de tare încât e de nerecunoscut. Iar dacă se mai operează mult are toate şansele să ajungă ca Joan Rivers.
Iulia Volkova
Comediantul american Carrot Top stârneşte râsete doar la simpla apariţie pe scenă. După ce că s-a născut cu un chip care sare în ochi imediat, a mai făcut şi operaţii care i-au stricat complet look-ul!
Carrot Top
Amanda Lepore s-a născut bărbat, dar şi-a dorit să devină femeie. Nu ştim unde a văzut el că aşa arată femeile…
Amanda Lepore
Cântăreţul Pete Burns arăta normal în anii ’80, când era în culmea succesului. Când publicul l-a uitat, probabil că a vrut să iasă în evidenţă şi nu a găsit altă metodă. A avut probleme grave din cauza operaţiilor şi chiar şi-a dat chirurgul în judecată, dar nu s-a oprit cu intervenţiile.
Pete Burns
Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro