Pippa Middleton este însărcinată cu al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Sora lui Kate Middleton (38 de ani), Pippa Middleton (37 de ani), este însărcinată cu al doilea copil alături de soțul ei, James Matthews (45 de ani), informează People, citat de E! News.

Pippa Middleton este însărcinată cu al doilea copil

„Pippa și James sunt în extaz. Este o veste fantastică într-un an dificil”, a declarat o sursă pentru Page Six. „Întreaga familie este extrem de bucuroasă.”

Pippa Middleton este însărcinată cu al doilea copil

Perechea mai are un fiu împreună, Arthur, în vârstă de 2 ani. Deși cuplul a încercat să se ferească de ochii curioșilor, Pippa a dezvăluit în trecut cum a rămas în formă și în același timp sănătoasă după naștere.

„Acum că Arthur are 11 luni și este mai mobil, am încercat să găsesc tot felul de activități pe care să le facem împreună”, a scris într-un articol publicat în septembrie 2019.

„Trebuia să găsesc ceva mai mult decât plimbările clasice. Sala locală pentru copii ne-a salvat. Este un spațiu mare și plin de distracții pentru cei mici, cu obiecte moi, covorașe de joacă, scări, mingii, leagăne, mini trambuline și multe alte obiecte care stimulează și îi implică pe cei mici în activități fizice.”

Pippa a devenit o figură publică de interes după ce i-a servit drept domnișoară de onoare surorii ei mai mari în aprilie 2011. De atunci, Pippa a fost urmărită de cei care o plac.

În mai 2017, Pippa și James s-au căsătorit în biserica Sfântul Mark. Nepotul și nepoata ei, Prințul George și Prințesa Charlotte, au fost implicați și ei în ceremonie.

Kate și Prințul William (38 de ani) au împreună trei copii, Prințul George (6 ani), Prințesa Charlotte (4 ani) și Prințul Louis (2 ani).

„James a fost mereu în peisaj”, dezvăluia o sursă în trecut pentru E! News. „Este super carismatic și fermecător, arată bine și întotdeauna a fost acolo pentru Pippa. Întotdeauna a existat chimie între ei.”

În 2019, fratele mai mic al celor două, James Middleton (33 de ani), s-a logodit cu iubita lui, Alizée Thevenet. Din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, nunta lor a fost însă amânată.

Foto: Profimediaimages.ro

Citește și:

Sacrifciul Prințului Harry pentru Kate Middleton. „Au avut o înțelegere”

Lupo, câinele Prințului William și al lui Kate Middleton, a murit

A împlinit 36 de ani! 10 lucruri pe care sigur nu le știai despre Prințul Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!