Pink, șocată de niște comentarii de pe Instagram, despre băiețelul ei de 2 ani

De Unica.ro pe
Apreciată la nivel internațional pentru muzica ei, soție și mamă a doi copii, Pink păstrează o relație destul de apropiată cu fanii ei pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, răspunzându-le adesea la comentarii sau la întrebări. 

Zilele trecute însă, artista s-a declarat șocată de niște comentarii apărute la o poză cu copiii ei. Surprinși în vacanță, pe marginea unei piscine, alături de un pelican pe care îl hrăneau, cei mici au devenit ținta unor comentarii negative. În poză apăreau ambii copii – Willow (7 ani) și Jameson (2 ani) – alături de cântăreață, iar Jameson nu purta scutec, având organele genitale la vedere.

Pink cu copiii in vacanta

Pentru că o urmăresc aproape 6 milioane de oameni pe Instagram, nu a fost o surpriză pentru Pink să primească câteva comentarii negative, dar când artista a văzut despre ce vorbeau, de fapt, oamenii în comentarii, nu numai că a fost șocată, dar a șters imediat fotografia.

Ulterior, cântăreața a publicat-o din nou, cenzurată, însoțită de următorul mesaj: „E ceva foarte în neregulă cu mulți dintre voi. Să vă apucați să vorbiți despre penisul copilului meu de 2 ani? Despre circumcizie? Serios?! Ca orice mamă normală, cu doi copii la plajă, nici măcar n-am văzut când și-a dat scutecul jos. Am șters poza pentru că sunteți dezgustători. Și acum o să opresc și comentariile (…) Sunteți atât de răi!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink) on

Așa cum era de așteptat, mesajul ei a devenit apoi viral pe internet, iar fotografia cenzurată a adunat până în acest moment aproape 1 milion de aprecieri.

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro