Paula Seling, mulţumită cu locul trei

De Nicoleta Galeteanu, pe

„Aşa a vrut Europa” a spus Paula Seling la întoarcerea în ţară, după marea finală a Eurovisionului de la Oslo, unde a câştigat locul trei, împreună cu Ovidiu Cernăuţeanu.
Dornică să convingă lumea că „România este un pic altfel decât Europa s-a obişnuit”, Paula şi-a asigurat fanii că, împreună cu Ovi, a făcut tot ce s-a putut.

Sper că aţi văzut cât am muncit şi că aţi fost încântaţi de noi”, a spus ea susţinătorilor de acasă. 

Mulţumită de prestaţia lor în concurs şi de rezultat, artista delegată să ne reprezinte la Oslo a declarat că locul al treilea obţinut este foarte bun în „condiţiile actuale”, dar a mărturisit totuşi că şi-ar fi dorit mai mult de atât.

Eu sunt foarte naivă, am mers aşa, cu Dumnezeu înainte, şi am zis că nu poate să fie numai geopolitic”, a spus cântăreaţa despre condiţiile de votare.

Deşi pe scenă a reuşit să lase deoparte emoţiile, Paula le-a împărtăşit pe cele din culise fanilor ei de pe Twitter, unde a relatat pas cu pas momentele importante din timpul competiţiei sau impresii despre Oslo, precum şi poze din port, de pe scena „Eurovision Village” sau curcubeul.

Dragilor, am ajuns acasă! Vă mulţumim pentru vot, pentru susţinere! Suntem fericiti!”, anunţa artista duminică pe Twitter.

Ajunsă acasă, Paula Seling a împărtăşit câteva gânduri şi pe blogul său despre prima sa experienţă la Eurovision şi emoţiile unice trăite la Oslo.

Nu mai ştiu să dorm fără griji. După aşa o perioadă, somnul meu nu vine cu amintiri. Până ieri, planurile mi-au acaparat majoritatea gândurilor şi acum, când fac rezumatul a ceea ce a fost, îmi dau seama încă o dată cât a fost de preţios tot ce am trăit”, notează astăzi cântăreaţa.

Sunt tristă ca a trecut, sunt fericită că v-am făcut fericiţi”, mai scrie cântăreaţa, care a mulţumit din nou susţinătorilor de aici.

Vă mulţumim pentru tot ce ne-aţi oferit! Susţinerea voastră, mesajele, dragostea, bucuria, toate ne-au făcut sa zburăm. Am simţit fiecare rugăciune a voastră, fiecare gănd bun şi, datorită vouă, am câştigat şi mai mult”, transmite Paula cititorilor de pe blog.

Concursul Eurovision a fost câştigat anul acesta de Lena, tânăra cântăreaţă de 19 ani din Germania, cu melodia „Satellite”, locul doi fiind câştigat de reprezentanţii Turciei – maNga – cu piesa „We Could Be The Same”.

Prestaţia de duminică a celor doi, cu piesa „Playing With Fire”, reprezintă a doua cea mai bună performanţă a România la Eurovision, după ce, în 2005, Luminiţa Anghel şi Sistem s-au clasat tot pe locul trei în finala concursului muzical.

Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!