Patrick Duffy, celebrul Bobby din „Dallas”, s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 17 noiembrie 2021, 17:51

Sigur vi-l mai amintiți pe Patrick Duffy (72 de ani), actorul devenit celebru în anii ’80 pentru interpretarea personajului Bobby Ewing, din serialul fenomen „Dallas”.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Îndrăgitul actor a avut un moment în viață când, din iubire, a luat o decizie radicală cu privire la religia sa. Duffy are acum o parteneră de viață stabilă, pe actrița Linda Purl (65 de ani), dar marea lui dragoste a fost balerina Carlyn Rosser. Cu Rosser, Patrick Duffy a fost căsătorit între anii 1974 – 2017, și are doi copii – Padraic și Conor, însă în urmă cu patru ani, fosta balerină a murit după o lungă luptă cu cancerul.

Patrick Duffy, celebrul Bobby din "Dallas", s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

Ceea ce, probabil, puțină lume știe este legat de decizia pe care actorul a luat-o când a cunoscut-o pe Carlyn, aceea de a-și schimba religia pentru a se putea cupla cu ea. Carly era deja căsătorită când l-a cunoscut pe Patrick. La vremea respectivă, actorul nu devenise încă celebru și era narator la spectacolele unei trupe de dans.

Citeşte şi: Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Carlyn, dansatoare profesionistă de balet, și cu 10 ani mai în vârstă ca Patrick, l-a fascinat pe actor cu frumusețea ei de prima oară când i-a ieșit în cale. Cei doi s-au cunoscut în timpul unui turneu de dans, într-un autobuz, iar din clipa în care s-au văzut, destinele lor s-au schimbat complet. Carlyn a divorțat, după 13 ani de mariaj, pentru Patrick, iar el s-a convertit la budism pentru a se putea căsători cu ea.

Citeşte şi: Patrick Duffy, de nerecunoscut. Cum arată acum Bobby din serialul Dallas

„M-am convertit la budism pentru că am vrut să am relații intime cu femeia care mi-a devenit, ulterior, soție. Budismul face parte din viața mea”, declara Duffy, în urmă cu câțiva ani, în presa internațională.

Actorul povestea în trecut că budismul l-a ajutat să treacă mai ușor peste moartea părinților, pe care i-a pierdut în anul 1986, în urma unei crime teribile. Tragedia s-a petrecut într-un bar din Montana.

Patrick Duffy, celebrul Bobby din "Dallas", s-a convertit la budism pentru a ajunge în patul femeii care i-a devenit soție

”Într-o seară, tata a dat afară din bar doi indivizi. Așadar, ei s-au dus să bea în altă parte. Apoi s-au întors pentru a se răzbuna pe tatăl meu. Au intrat în bar cu armele lor și l-au împușcat. Și pe el, și pe mama.  Nu era nimeni în bar în afară de părinții mei, așa că i-au împușcat pe amândoi. Pentru mine, șocul a fost uriaș, și nu am putut accepta dispariția lor. Dar budismul m-a ajutat să mă împac, în cele din urmă, cu trecerea lor în neființă”, mărturisea Duffy, potrivit The Independent.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!