Patrick Duffy, de nerecunoscut. Cum arată acum Bobby din serialul Dallas

De Oana Dinu, pe Ultimul update Sâmbătă, 10 noiembrie 2018, 10:28
Patrick Duffy, actorul care i-a dat viață celui mai iubit personaj din serialul american Dallas, Bobby Ewing, a ajuns de nerecunoscut. A îmbătrânit parcă peste noapte după drama prin care a trecut anul trecut. 

Au trecut mai bine de 25 de ani de când s-au încheiat filmările la Dallas, dar Patrick Duffy, actorul ca l-a interpretat pe Bobby Ewing, a rămas în inimile fanilor și fiecare apariție a sa este primită cu entuziasm de public. A fost poate cel mai îndrăgit actor din serialul american, nu doar prin modul în care arăta, ci și prin caracterul blând al personajului său.

actori din serialul dallaspamela din dallaspamela din dallas

De curând, Patrick Duffy, considerat un sex simbol al anilor ’80, a participat la premiera filmului ”Warning shot”, care a avut loc la un teatru din Beverly Hills, California. Alături de actor, la eveniment a participat și Linda Gray (77), colega sa de pe platourile de filmare ale serialul Dallas, cunoscută pentru rolul lui Sue Ellen, conform ȘtirileProTv.

Patrick Duffy si Linda Gray

Patrick Duffy și-a pierdut soția anul trecut

Actorul, în vârstă de 69 de ani, și-a pierdut soția anul trecut, iar suferința a lăsat urme adânci pe chipul lui. Patrick Duffy a slăbit foarte mult și a albit complet. Fanii au fost surprinși de look-ul actorului, dar Patrick Duffy le-a zâmbit cald și le-a dat autografe, semn că farmecul lui nu a fost afectat de trecerea anilor.

patrick duffy

Patrick Duffy și Carlyn Rosser, o fostă balerină cu 10 ani mai în vârstă decât el, erau căsătoriți din anul 1974 și au avut împreună doi copii, Padraig Terence şi Connor Frederick, și patru nepoţi. Chiar dacă în presa internațională s-a zvonit faptul că soția sa este grav bolnavă, actorul a păstrat tăcerea și s-a retras din viața publică pentru o vreme.

Patrick Duffy si sotia sa, Carlyn Rosser

Adevărul a ieșit totuși la iveală: Carlyn Rosser a murit la începutul anului 2017 și a fost înmormântată în secret de către familie. Câteva luni mai târziu, Patrick Duffy a scris un mesaj pe contul lui de Twitter, dezvăluindu-le fanilor drama prin care trece: „ „În această zi, acum șase luni, inima mea s-a oprit. Încă mai trăiesc pentru că asta a fost dorința ei. Vom fi împreună pentru totdeauna. Îți multumesc pentru toată iubirea și grija”.

Tragedia s-a întâmplat la doar patru ani de când actorul câștigase bătălia cu o boală cumplită: cancerul de piele.

O altă tragedie i-a marcat viața lui Patrick Duffy

Chiar în timpul filmărilor la serialul Dallas, în 1986, Patrick a aflat că părinții săi, Marie si Terence Duffy, au fost asasinați în incinta barului pe care îl dețineau în Montana. Autorii jafului armat erau adolescenții Kenneth Miller şi Sean Wentz, care au fost imediat prinși și încarcerați. Pentru faptele comise, aceștia au primit împreună 180 de ani de închisoare, dar Miller a fost eliberat în același an, după ce Wentz a luat toată vina asupra sa și a declarat faptul că el a fost cel care a tras.

Citește și: 

Michael Buble nu se mai retrage din muzică. Ce surpriză le-a pregătit fanilor

Laura Cosoi nu vrea să cheltuiască mulți bani pe hăinuțele fetiței sale, Rita

Sursă foto: hepta.ro / northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!