Oana Roman, prima declarație după despărțirea de Marius Elisei: „Mă simt eliberată de o foarte mare povară”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 21:21

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit din nou. Vedeta a făcut primele declarații cu privire la separarea de tatăl fetiței ei.

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor săi de pe rețelele de socializare că ea și Marius Elisei s-au despărțit din nou. Cei doi au început să formeze un cuplu în 2013, iar în februarie 2021 au divorțat. Deși au mai încercat ulterior să dea o șansă relației lor, se pare că nici de această dată lucrurile nu au funcționat așa cum și-ar fi dorit.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit

Oana Roman a povestit în mediul online că ea și Marius Elisei au hotărât să pună punct definitiv relației lor. Vedeta a mărturisit că și-ar fi dorit să facă acest pas mai devreme, dat fiind că niciunul dintre ei nu era fericit.

„Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. Am încercat cât s-a putut. Nu s-a mai putut. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit, dar mă repet. Mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum, pentru că nu este ok că am rămas singură, cu toate pe cap”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Oana Roman încă suferă după divorțul părinților ei, Mioara și Petre: „E o durere care nu se va șterge niciodată”. Mesajul pentru fiica sa

Marius Elisei a plecat de acasă

Oana Roman a mai dezvăluit că a stabilit împreună cu tatăl fetiței ei momentul în care acesta se va muta din locuința comună, dar Marius Elisei a plecat mai devreme.

„Trebuie să am grijă și de copil și de casă, și de mama, și de cumpărături, și să muncesc, să plătesc facturi și să le fac pe toate, dar asta e. El nu mai locuiește cu noi. Am hotărât acest lucru, doar că el a hotărât să plece mai devreme decât am stabilit. Atâta tot. Cum am scris și în story-ul anterior, eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit. Fiecare cu greșelile lui. Fiecare cu problemele lui”, a mai spus vedeta.

Citește și: Cum a slăbit Oana Roman 25 de kilograme fără să meargă la sală. „E posibil!”

Oana Roman, despre despărțirea de Marius Elisei: „Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult”

Fiica lui Petre Roman a mărturisit că în ultimul an situația dintre ei a fost una foarte tensionată.

„Ultima perioadă, cel puțin din punctul meu de vedere, ultimul an a fost foarte greu. Eu l-am trăit ca pe o povară, ca pe o situație extrem de tensionată în care nu m-am simțit bine, nu m-am simțit împăcată. Nu m-am simțit fericită și am trăit-o așa degeaba. Eu am spus că lucrul acesta trebuia să se întâmple de mai demult. El a insistat foarte mult ca Luna să facă pui, deși eu nu mi-am dorit lucrul acesta și asta e. Nu și-a asumat această responsabilitate. Probabil că el avea varianta lui, o să spună adevărul lui, nu mă interesează”, a mai adăugat Oana Roman.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!