Naomi Campbell însărcinată?

De Cristina Popa, pe

Supermodelul britanic Naomi Campbell este însărcinată cu logodnicul său, mogulul rus, Vladislav Doronin, cel puţin asta susţine tabloidul rusesc „Life News”. Conform surselor citate în…
… publicaţia de scandal, se pare că cuplul a început deja pregătirile pentru marele eveniment, cu toate că Naomi se află în doar primele săptămâni de sarcină.

Mai mult, pe lângă faptul că supermodelul în vârstă de 39 de ani şi-a shimbat programul de fitness clasic, cu unul privat, destinat viitoarelor mame, se pare că deja s-au stablibit şi condiţiile în care bebeluşul va fi adus pe lume. Astfel, deşi va naşte într-o clinică din Rusia, Campbell va fi asistată de medici veniţi din Statele Unite.

Naomi şi Vladislav Doronin (45 de ani) s-au cunoscut în 2008 la Cannes, ia la scurt timp au format un cuplu în ciuda faptului că magnatul era însurat cu Ekaterina Doronin.

Cu toate că in iarna lui 2009 divorţul rusuluii nu era finalizat, în presă circulau zvonuri conform cărora Naomi şi Vladislav s-au apucat deja de pregări pentru nunta care ar fi trebuit să aibă loc în martie anul acesta.

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!