Monica, învineţită de angajaţii lui Irinel Columbeanu

De Adina Radu pe

Scandalul în care este implicată alături de Irinel Columbeanu a dus-o pe Monica Columbeanu nu numai în sectia de poliţie, ci şi la spital.
Monica îi acuză pe angajaţii lui Irinel Columbeanu că a i-au provocat vânătăi în încercarea de a o da afară din curtea omului de afaceri.

Monica a fost bruscată de foştii angajaţi 

După ce sâmbătă angajaţii lui Irinel COlumbeanu nu au lăsat-o să intre în vila de la Izvorani, Monica Columbeanu împreună cu avocata ei s-au adresat poliţiştilor pentru a depune plângere împotriva soţului.

Însă Monica nu a avut răbdare să aştepte un răspuns din partea justiţiei, aşa că sâmbătă seară a bătut din nou la porţile fostei sale locuinţe, hotărâtă să pătrundă în casă cu orice preţ şi să plece cu cu maşina primită cadou de la Iri. Din nou, foştii săi angajaţi şi-au făcut datoria, dar de data aceasta cu prea mult Monica, învineţită de angajaţii lui Irinel Columbeanuzel. Se pare că ei au bruscat-o pe Moni, care la scurt timp s-a prezentat din nou la poliţie, apoi la Institutul de Medicină Legală pentru a primi certificat medico-legal care să susţină acuzaţia de agresiune.

Monica Columbeanu, consultată la IML

 
Conform clipului prezentat de Libertatea, medicul de la IML i-a cerut Monicăi să dea jos bluza şi a palpat-o în zona spatelui şi a bustului, dar ea mai are vânătăi şi pe braţe.

După ce a primit documentul necesar la poliţie, Monica a mers şi la spitalul Floreasca pentru radiografii.

Potrivit Libertatea, Irinel Columbeanu o acuză pe soţia sa că şi-ar fi provocat singură vânătăile ca să poată poza în victimă.

Foto: arhiva Ringier, libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro