Monica Columbeanu adoptă un băieţel de 4 ani

De Cristina Popa pe

Gabi este numele băieţelului în vârstă de 4 ani căruia Monica Columbeanu îi va fi mamă weekend de weekend. Deşi l-a cunoscut pe micuţ într-un orfelinat din Bucureşti în urmă…
… cu doar o săptămână, soţia lui Irinel a început deja demersurile pentru adopţia la distanţă a micuţului.

Şi pentru că legea e aceeaşi pentru toată lumea, în cazul în care Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Bucureşti va aproba cererea de adopţie, familia Columbeanu va primi vizita unui asistent social la reşedinţa din Izvorani pentru a vedea condiţiile în care este primit băieţelul.

Mai mult, înainte de a-l lua acasă în fiecare weekeend, Moni doreşte ca de Ziua copilului Gabi să fie alături de ea şi de Irina, dar şi de alţi copii din câteva centre de plasament din Capitală la un eveniment dedicate celor mici.

Cât despre relaţia dintre fraţi, Monica nu îşi face probleme.

„Este şi cam de aceeaşi vârstă cu Irina, care abia aşteaptă să aibă un frăţior. Ei îi plac foarte mult copiii şi este fericită când se află în prezenţa acestora. Sunt convinsă că se vor înţelege foarte bine. Or să meargă la film împreună, or să se joace împreună. O să am grijă să nu-i lipsească nimic şi, când spun asta, mă refer în primul rând la dragostea părintească”, a declarat vedeta pentru Libertatea.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro