Mirela Vaida i-a pus o condiție radicală soțului înainte de a rămâne însărcinată

De Mădălina Manole, pe
Mirela Vaida i-a pus o condiție destul de serioasă soțului său înainte de a rămâne însărcinată cu cel de-al treilea copil. Cu toate că amândoi și-au dorit ca cei doi copii ai lor să mai aibă unul, poate chiar doi, frățiori, Mirela Vaida și-a testat soțul înainte de a-și mări familia.

Mirela Vaida a anunțat că este însărcinată în urmă cu câteva zile. La vârsta de 36 de ani, prezentatoarea TV va devenit mămică pentru a treia oară:„Eu mereu am zis că-mi doresc trei copii, chiar patru am zis la un moment dat. Acum că or fi trei, că or fi patru… O fi greu, dar unde cresc doi, crește și al treilea, unde cresc trei, crește și al patrulea. La primul e greu, la al doilea zici «cine m-a pus?», dar de la al treilea te relaxezi. Al treilea crește singur, cred. Îl mai învață soră-sa prostii” – a povestit Mirela Vaida pentru Libertatea.

Mirela Vaida si cei doi copii

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii „Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, difuzată de Antena 1, a explicat că și-a schimbat atitudinea odată cu cea de-a doua sarcină: „La primul, dacă îmi cădea și se lovea la buziță și îi dădea sângele, lucru care este foarte frecvent la copii, cât plângeam, mă acuzam că-s mamă iresponsabilă! Al doilea, săracul, dacă nu are la vânătăi și julituri… Pentru că nu poți să le controlezi și te relaxezi. De-aia spun tuturor să facă măcar doi copii, să se bucure de ei, că la primul toate sunt foarte panicate”.

Mirela Boureanu Vaida si sotul sau si copiii

Pentru a vedea dacă soțul său este pregătit pentru sosirea unui nou membru în familie, Mirela Vaida l-a supus unui test. Astfel, atâta timp cât aceasta repeta pentru musicalul „Mamma Mia” și mergea la jobul din televiziune, soțul său trebuia să stea cu copiii: „I-am spus că trebuie să mă ajute, că va fi foarte greu, două luni nu am să fiu pe acasă și trebuie să-mi preia atribuțiile, cu doi copii mici. Săracul a zis da, că știa că nu are de ales și după aceea, tot începea să dea înapoi. A fost greu pentru el, însă, în același timp, știe că asta este bucuria vieții mele și știe că eu cel mai împlinită sunt pe scenă. Știi cum sunt bărbații? Spun să facem mulți copii, că doar nu alăptează ei, nu nasc ei, nu cară ei. Lor le place joaca, e frumoasă partea asta. De ce să mint? Eu nu las pe nimeni să se ocupe de copiii mei. Crezi că nu mi-ar fi ușor să am și eu o bonă internă sau să plasez lucrurile, dar întotdeauna zic: ca mine nu e nimeni”. – a mai declarat Mirela Vaida pentru sursa citată.

Citește și – Cine este și cum arată soțul Mirelei Oprișor, „Aspirina”din „Las Fierbinți”

Citește și Iulia Vântur debutează la Bollywood. În ce film va juca

Sursă foto: Arhivă, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!