Mihai Petre – Dansatorul Zburator

De Luisa Neag, pe

L-ai vazut in juriu la „Dansez pentru tine”, l-ai vazut dansand de Revelion si il vezi, din ce in ce mai des, pe listele cu cele mai sexy vedete masculine de pe la noi.
Cu ce se ocupa el, de fapt? Impreuna cu iubita lui, Elwira Duda, formeaza un cuplu greu de invins pe ringul de dans. Multicampioni nationali, finalisti la Cupa Europeana de dansuri latino-americane, in varful listelor pentru mai toate concursurile de gen… plus antrenori la clubul care le poarta numele. Cum a convins-o pe Elwira, poloneza fiind, sa danseze pentru Romania, ce crede el despre femeile frumoase si ce intelege printr-un „barbat adevarat”… afli tu cand citesti!

Cat dureaza un antrenament de-al vostru?  


Depinde de perioada. Daca avem o competitie, stam in sala si de dimineata pana seara. Dar acum lucrurile sunt un pic mai relaxate, pentru ca am trecut la profesionisti si ne alegem competitiile la care mergem. Nu mai dansam chiar ca inainte, in fiecare saptamana la cate o competitie.

Partenera ta e si logodnica ta?  


Da.

Ea e poloneza. Cum de danseaza pentru Romania?  


Danseaza pentru Romania pentru ca asa am convenit. In Polonia, dansul e foarte dezvoltat, eu cred ca au mai multe perechi de nivel mare decat noi. Insa, ce ne lega pe noi de Romania este faptul ca eu aveam deja acest club cand ne-am intalnit, si nu am putut sa renunt la el. Nu am putut sa renunt la perechile mele si la ceea ce vroiam eu sa devina profesia mea, aceea de a antrena sportivi de performanta si de a invata oamenii, pur si simplu, sa danseze. Asta e pasiunea mea.

Si nu puteai sa faci asta si in Polonia?  


Puteam, dar cred ca era mai greu pentru mine, cred ca varianta asta era mai buna pentru noi, pentru ca aici eu deja eram cunoscut, avusesem si inainte sa dansez cu Elwira rezultate foarte bune ca sportiv, si asta era un background care ne avantaja pe amandoi. Acolo, nu stiu ce ar fi fost, nici nu mi-am pus problema sa incep acolo, insa, probabil ca fiind o piata mai mare si mai puternica, ar fi fost mai greu.

Cand ne-am intalnit, pentru ca aveam incredere in atrenorii de acolo si eram foarte mutumiti de ei? ne-am hotarat sa stam acolo. Un an si jumatate doar ne-am antrenat, nu am predat deloc.

Si am mai aflat multe de la Mihai. De ce n-a acceptat sa predea dansul in America? Cum reuseste sa aiba de cinci ani o relatie frumoasa de iubire, chiar daca sunt tot timpul impreuna? Ce trebuie sa faca o femeie ca sa devina irezistibila? Ce parere are despre femeile…dure? Care-i marea diferenta dintre un dansator si un barbat obisnuit?
Foto: Agerpres

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!