Mihai Mitoșeru, regrete după divorț. Ce greșeli a făcut prezentatorul TV

De Unica.ro, pe
Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat după 13 ani de relație. Cei doi s-au cununat civil în urmă cu patru ani, însă nu au mai apucat să se căsătorească religios, așa cum își făcuseră planul.

Mihai Mitoșeru, în vârstă de 44 de ani, a vorbit despre motivele care au dus la despărțire și, totodată, a lăsat să se înțeleagă că are regrete: „Eram foarte coleric, mă enervam, dar aveam și motive pentru că ea era foarte rece. Într-o noapte ne-am certat foarte tare, a plecat la mama ei și a zis să ne despărțim. Mie imi e mai greu că am rămas singur într-o casă mare și e greu să fii singur. Ea s-a bucurat ca un copil că nu mai spală vasele și nu mai face de mâncare, deși niciodată nu am pus-o să facă asta! Ea are impresia că dacă ne-am despărțit e mai liniștită.

Mihai Mitoșeru, regrete după divorț. Ce greșeli a făcut prezentatorul TV

E greu să fii singur. Au trecut patru luni de zile și am acceptat situația. Am sunat-o și am întrebat-o ce facem. Mi-a zis că este liniștită așa și că să lăsăm lucrurile așa. Am încercat. Eu am înțeles unde am greșit. Eu țipam, înjuram. Nu trebuia să fac atât de urât. Am greșit enorm. Chiar dacă nu o să mai fim împreună, am înțeles unde am greșit. Încă ne iubim, dar suntem orgolioși. În momentul acesta, nu mai putem să fim împreună. Multe cupluri trăiesc din obișnuință. Nu ne-am plictisit împreună.

mitoseru

Și meseria ei a cam distrus relația asta. Eu veneam obosit și când aveam timp liber, voiam să îl petrec cu ea. Făceam tot posibilul să fim împreună. Nu putem să ne împăcăm și să trăim ca în ultimul an. Ne era mai bine în perioada când nu eram căsătoriți. Eram fericit că o făceam pe ea fericită!” – a spus Mihai Mitoșeru, cu lacrimi în ochi, la Kanal D.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!