Mihai Budeanu, despre infecția cu noul coronavirus: „A fost foarte grav”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 25 ianuarie 2021, 09:58

La sfârșitul anului trecut, Mihai Budeanu (44 de ani), solist al trupei 3 sud-est, s-a vindecat de COVID-19 după ce a petrecut aproape trei săptămâni la ATI. Pentru Vorbește Lumea, artistul a făcut mai multe declarații despre actuala lui stare de sănătate.

Mihai Budeanu, despre infecția cu noul coronavirus: „A fost foarte grav”

„Sunt acasă. Mă simt foarte bine. Am trecut printr-o perioadă foarte grea. (…) Da, a fost foarte grav. Eu n-am știut multe lucruri. Le-am aflat acasă. Am avut o perioadă în care, dacă pot să spun așa, era să plec …”, a dezvăluit Mihai.

„Prima dată am zis că este o simplă răceală. N-am dat importanță. (…) Dar pe zi ce trecea mă simțeam tot mai rău. (…) M-am dus, am făcut un control, am făcut testul acela rapid și am ieșit pozitiv.

Mihai Budeanu, despre infecția cu noul coronavirus: „A fost foarte grav”

Am chemat și salvarea după aceea. (…) Starea mea s-a agravat de la o zi la alta. Oxigenul începea să scadă tot mai mult. Am zis: «Gata, trebuie să merg la spital. Nu se mai poate».

În ziua aceea am chemat salvarea, a venit m-a luat. (…) La un moment dat, oxigenul scăzuse undeva la 50%. Eram la un prag foarte jos. Doctorii au zis: «Printr-un miracol te-ai vindecat».

Alte probleme de sănătate nu am avut. Probabil ceva ascuns la plămâni. (…) Aproape 3 săptămâni am stat la ATI. Apoi am intrat pe Interne până pe 10 decembrie”, a mai spus.

„Cazul meu este fericit. Nu am nicio problemă. Sechele nu există. Memoria este foarte bună. Urc scări. N-am nevoie de lift. Fără să obosesc. Încerc să-mi găsesc în fiecare zi de lucru, dar nu pot să zic că m-am apucat de sală. O să las să mai treacă un timp”, a completat.

Solistul s-a vindecat cu ajutorul unui tratament prescris de un doctor român care lucrează în Statele Unite. Mihai le-a mulțumit și colegilor lui de trupă, Laurențiu Duță și Viorel Șipoș, care i-au fost alături în toată acea perioadă dificilă.

Foto: Instagram

Citește și:

Iulia Albu a fost întrebată de un urmăritor dacă și-a mărit sânii. Cum a răspuns?

După ce a fost acuzată de Iulia Albu că poartă blănuri naturale, Adelina Pestrițu a reacționat

Iulia Albu își aniversează iubitul. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!