Mihai Bendeac și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului. Cum au fost fotografiați cei doi

De Unica.ro, pe

Mihai Bendeac (38 de ani) spunea cu două luni în urmă că s-a simțit „hărțuit” de Cătălin Măruță (43 de ani). La scurt timp după ce și-a lansat podcastul, „Acasă la Măruță”, prezentatorul TV l-a persuadat pe actor să-i fie invitat. În ciuda insistențelor lui Cătălin, Mihai a spus că vrea să fie „lăsat în pace”.

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului. Cum au fost fotografiați cei doi

„M-a invitat acum două luni de zile la podcastul pe care îl realizează. I-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…”, spunea Mihai Bendeac în august 2021.

Mihai Bendeac și Cătălin Măruță au îngropat securea războiului. Cum au fost fotografiați cei doi

„Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun! Băi Cătăline, mă duc la Poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică!”, a încheiat actorul atunci.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cât îi costă pe Andra și pe Cătălin Măruță educația copiilor lor. David și Eva învață la o școală privată

Cătălin Măruță, despre conflictul cu Alexandra Stan: „Mă deranjează oamenii care nu sunt corecți”

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 13 ani de căsnicie. Cum s-a cunoscut perechea

După cele spuse de actor, prezentatorul TV a declarat: „De ziua Evei a scris și mesaj public. Era o glumă toată povestea. Postările au fost la Insta Story cu etichetare către mine. Un joc de-al lui. Cineva le-a copiat și postat pe un canal de YouTube”.

În cele din urmă, Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin, astfel apărând în primul episod al celui de-al doilea sezon al podcastului „Acasă la Măruță”. „Sper că nu aveți planuri pentru duminică seara! 🎙 Sunteți invitați pe YouTube Acasă la Măruță! Pregătiți-vă pentru un nou sezon și o lansare 💥 explozivă. Primul invitat este Mihai Bendeac”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram, în dreptul unui teaser în care apare alături de actor.

„Da. Această fotografie a fost realizată acolo unde bănuiți. Al doilea și ultimul podcast la care am de gând să merg. De ce am făcut-o? Din ambiție. Ce s-a întâmplat? Am băut prea mult în cele 3 ore și am spus multe lucruri pe care vreo rămășiță din creierul meu să le filtreze. Regret? Nu știu…”, a scris și Mihai Bendeac pe Facebook.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!