Cât îi costă pe Andra și pe Cătălin Măruță educația copiilor lor. David și Eva învață la o școală privată

De Unica.ro, pe

Andra (35 de ani) și Cătălin Măruță (43 de ani) sunt căsătoriți din anul 2008 și au împreună doi copii, un fiu și o fiică, David (10 ani) și Eva (6 ani). După o vacanță de vară plină de aventuri și distracție, în toamna anului acesta, David și Eva au început un nou an școlar.

Cât îi costă pe Andra și pe Cătălin Măruță educația copiilor lor. David și Eva învață la o școală privată

Copiii perechii au conturi personale de Instagram, dorindu-și să le calce pe urme părinților lor. După ce au fost criticați pentru felul în care își expun fiul și fiica pe rețelele sociale, Andra și Cătălin au spus că realitatea din prezent implică și mediul online.

Andra Cătălin Măruță copii

Din acest motiv au luat decizia de a-și lăsa copiii să se exprime în online. În plus, David și Eva sunt pasionați de vlogging, iar David își dorește să devină prezentator TV ca tatăl lui.

„Nu sunt primii copii care apar pe YouTube”, a mai spus Cătălin Măruță în podcastul Mihai Petre Show. „Ăsta e visul lor. David vrea să fie prezentator ca tati, vlogger. Adică el vrea să meargă înspre o carieră în zona asta”, a completat Andra.

Totodată, Andra și Cătălin și-au dorit să-i facă pe David și Eva să înțeleagă ce se ascunde în spatele mediului online. Să nu se lase afectați de mesajele negative și nici păcăliți de perfecțiunea afișată pe rețelele sociale.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Andra, declarație emoționantă de dragoste pentru Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță au aniversat 13 ani de căsnicie. Cum s-a cunoscut perechea

Cum a cerut-o Cătălin Măruță pe Andra în căsătorie

Andra a împlinit 35 de ani. Cum arăta solista când s-a lansat

„Cred că îmi e mai ușor, dacă ei înțeleg de acum ce sunt Instagram, Facebook, YouTube, să le explic și când vor fi adolescenți, iar ei deja să înțeleagă [mai în profunzime]. Acum ei ascultă de noi. Le arătăm, povestim. Sunt discuții foarte clare. N-au telefonul non-stop”, a mai spus Cătălin.

David și Eva învață la aceeași școală și beneficiază de o educație pentru care Andra și Cătălin plătesc sume considerabile. Potrivit Pro FM, doar taxa de înscriere este de 1.150 de euro, taxele anuale ajungând de la 8.950 la 12.500 de euro.

Plata fiecărui an include include asigurarea elevilor, asistența lor academică, dar și accesul la biblioteca digitală a instituției de învățământ, se arată pe website-ul acesteia din urmă. Cărțile, uniformele, transportul și mesele nu sunt incluse în taxele de mai sus, achitându-se separat.

Andra și Cătălin, discuție delicată cu fiul lor David. Ce curiozitate a avut fiul perechii?

„La Târgu Jiu mergeam cu David la un moment dat în mașină și îmi spune: «Tati, eu când merg la cumpărături cu mami, am văzut la casă, lângă pachetele de gumă, niște pachete pătrate pe care scrie *****. Ce sunt alea?». Mi-am zis: «Copilul meu are 9 ani, să-i spun de prezervative?». (…) Într-o săptămână m-am dus și am cumpărat o cutie de prezervative și cu Andra i-am explicat lui David ce sunt”, a mai povestit Cătălin în podcastul Mihai Petre Show.

„Eram toți trei roșii la față. Noi pentru că nu știam cum să-i explicăm, el era… I-am spus: «Uite David, uite ce înseamnă, la ce ajută». Trebuie să știi lucrurile astea”, a încheiat prezentatorul TV. Totodată, Andra a insistat că este de datoria părinților să răspundă curiozităților copiilor lor, astfel încât aceștia să nu caute răspunsuri în alte locuri nepotrivite.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!