Michael Douglas a fost diagnosticat cu cancer la gât

De Diana Sorescu pe

Actorul în vârstă de 65 de ani trece prin momente cumplite: medicii i-au depistat o tumoare malignă instalată la nivelul esofagului. Totuşi, Douglas este optimist în ceea ce priveşte boala.

Michael Douglas, iubitul actor american, a primit de curând nefericita veste că suferă de cancer la gât. Conform declaraţiilor purtătorului său de cuvânt pentru people.com, actorul din „Basic Instinct” va fi supus unui tratament agresiv, timp de opt săptămâni.
Michael va urma atât şedinţe de radioterapie, cât şi de chimioterapie. Medicii speră ca după această perioadă starul de la Hollywood să îşi revină complet.
„Sunt foarte optimist în privinţa bolii”, a mărturisit Douglas.

Un actor de geniu

Publicul îl iubeşte pe Michael Douglas. Şi cum să nu o faci ţinând cont de rolurile magistrale pe care le-a jucat, de personajele fantastice pe care le-a însufleţit. Ni-l amintim în „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, „Instinct primar”, „O crimă perfectă” sau „Wall Street”, filme în care a jucat şi care ni s-au imprimat în suflet datorită talentului său nepământesc.
Aşadar, în aceste clipe de cumpănă din viaţa sa, Michael o are alături pe superba sa soţie, Catherine Zeta-Jones, pe copii, dar şi pe noi toţi, cei ce îi apreciem munca şi îi privim cu nesaţ filmele.
Foto: North Foto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro