Meryl Streep, îmbrăcată în ie pe străzile din California

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 august 2020, 15:37
Meryl Streep, una dintre cele mai apreciate actrițe americane, a fost surprinsă în timp ce își plimba câinele pe străzile din Santa Monica, California. Vedeta purta o bluză cu motive tradiționale românești. 

Îmbrăcată lejer, în blugi și ie, Meryl Streep a ieșit să-și plimbe câinele pe străzile orașului Santa Monica. Actrița, triplă laureată a premiului Oscar, și-a accesorizat ținuta cu o mască de protecție în același ton cu șapca pe care probabil o purta pentru a fi mai greu recunoscută.

Citește și: Cum porţi ia tradiţională în combinaţii moderne

După apariția fotografiilor cu actrița în vârstă de 71 de ani, reprezentanții „La blouse roumaine”, prima comunitate online dedicată promovarii IEI, au transmis că îi vor trimite o ie autentică, pentru că cea purtată de ea este doar copie.

Meryl Streep, îmbrăcată în ie pe străzile din California

Poartă o copie, ne gândim să-i trimitem originalul” –  au scris aceștia pe rețelele de socializare.

Da, chiar îi vom trimite o IE, apropos de postarea anterioară în care apare într-o bluză de inspirație, așa cum a fost fotografiată zilele trecute în Santa Monica, California. E un mod de a-i spune o poveste despre femeile României, așa cum ne-a spus și ea despre femeile lumii prin rolurile pe care le-a interpretat. E un mod de a provoca artizanii să își promoveze creațiile, de a scoate în evidență autenticul, de a comunica prin IE un mesaj.
Așadar, ce fel de IE credeți că i s-ar potrivi cel mai bine? Din ce regiune? Cu ce culori?” –  au completat aceștia.

Totodată, au distribuit o postare mai veche, prin care au amintit de protestul a doi români, Bogdan și Oxana Banu, din fața unui magazin din New York care vindea copii după nişte ii fără să precizeze şi sursa de inspiraţie. Ulterior, Nili Lotan a decis să modifice numele bluzelor, adăugând peste tot #Romanian.

Citește și: De ce nu se poate uita Meryl Streep la filmele vechi cu ea

Halle Berry, Emma Whatson, Katie Holmes, Adele, Kate Moss, Jackie Chan şi Taylor Swift sunt doar câteva dintre starurile care au fost văzute purtând ie sau alte bluze cu motive tradiționale românești, atât în viața de zi cu zi, cât și în cadrul unor evenimente publice.

Și Mădălina Ghenea a purtat o ie superbă chiar pe covorul roșu al Festivalului Internațional de Film de la Cannes, în 2015.  Cu ocazia premierei lungmetrajului „La giovinezza/ Youth”, de Paolo Sorrentino, actriţa a pozat alături de actorii Jane Fonda, Harvey Keitel, Michael Caine şi Rachel Weisz.

Intră în GALERIA FOTO să vezi fotografii cu celebrități îmbrăcate în ie.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!