Meghan Trainor va deveni mamă! „SUNTEM ÎNSĂRCINAȚI!!!”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 08 octombrie 2020, 17:04

Solista va deveni mamă pentru prima oară. „Știți cu toții de cât de mult timp îmi doresc asta!!!!”, a scris artista în mediul online.

Meghan Trainor va deveni mamă! „Știți cu toții de cât de mult timp îmi doresc asta!!!!”

Meghan Trainor și Daryl Sabara vor deveni părinți pentru prima oară! Mesajul publicat de cântăreață miercuri, 7 octombrie, apare alături de o fotografie în care-i este surprinsă ecografia.

„Eu și Daryl suntem extrem de bucuroși și nerăbdători să cunoaștem acest micuț drăgălaș la începutul anului viitor! SUNTEM ÎNSĂRCINAȚI!!!”, a mai scris Meghan.

Meghan Trainor va deveni mamă! „SUNTEM ÎNSĂRCINAȚI!!!”

Și partenerul de viață al solistei a dezvăluit frumoasa veste pe contul personal de Instagram. „Te iubesc, Meghan. Abia aștept să întemeiez o familie alături de tine.”

Vestea sarcinii vine cu doar două luni înaintea aniversării de doi ani a căsniciei perechii. Meghan și Daryl și-au oficializat relația în luna decembrie a anului 2018, într-o ceremonie intimă, în ziua aniversării de 25 de ani a artistei.

„Să fii proaspăt căsătorită este minunat”, declara Meghan la vremea aceea, pentru E! News. „Iubesc să fiu căsătorită.”

„Ceea ce este cel mai grozav este să ai pe cineva care să iubească ceea ce faci. Nu întâlnisem asta până nu l-am cunoscut pe Daryl.

Deci scriu o piesă, el mă privește sau chiar mă ajută, apoi urcăm în mașină, ascultă piesă și-mi spune că sunt cea mai grozavă compozitoare din lume. Este un sentiment minunat.”

Înainte de a se căsători, solista a vorbit și despre cum a fost cerută. „M-a cerut de ziua mea, împlineam 24 de ani.

Știe că sunt obsedată de luminițele de Crăciun și a creat un tunel, iar toată familia mea se ascundea prin tufișuri. A fost tot ceea ce-mi puteam dori.”

Foto: Instagram

Citește și:

Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Ilinca Vandici, despre depresia prin care a trecut: „Soțul a remarcat că este o problema cu mine, de care nici eu nu știam”

Walter Zenga a confirmat despărțirea de Raluca: „Soția mea este schimbată radical”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!