Meghan Markle spera să fie „Beyonce a Marii Britanii”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 27 septembrie 2022, 18:02

Meghan Markle a crezut că ar putea fi „Beyonce a Marii Britanii” atunci când s-a măritat cu Prințul Harry. Asta înainte de a afla că trebuie să respecte regulile Casei Regale.

Ducesa de Sussex spera să poată fi atât vedetă cât și membră a Familei Regale, însă planurile sale nu au ieșit așa cum a sperat. Meghan a detestat regulile stricte ale vieții regale, iar mai târziu a renunțat la responsabilitățile sale ca membru regal.

Dezvăluirile au fost făcute într-o nouă carte, notează Daily Mail.

Meghan Markle spera să fie „Beyonce a Marii Britanii”Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Potrivit unor surse apropiate Familiei Regale britanice, Meghan a crezut că va deveni Beyonce a Marii Britanii prin căsnicia cu nepotul reginei, însă a fost deziluzionată de regulile vieții regale. Mai mult, ea s-ar fi simțit „încolțită și neînțeleasă” de familia soțului său.

„Cred că Meghan s-a gândit că va fi o Beyonce a Marii Britanii. Ca membră a Familiei Regale ar fi avut această apreciere. Apoi a descoperit că există foarte multe reguli care erau atât de ridicole încât nu putea face lucruri pe care le-ar fi făcut în general ca persoană privată, iar acest lucru este dificil”, a afirmat sursa citată.

Alte surse de la Palat au spus că Meghan nu ar fi avut cum să fie membru regal activ din moment ce Palatul nu a putut să accepte „ceea ce ea voia să fie”.

Astfel că Prințul Harry și Meghan Markle s-au văzut nevoiți să renunțe la îndatoririle lor și să plece pe un alt drum, departe de Familia Regală. Ducii de Sussex s-au mutat în California, unde își cresc cei doi copii, Archie și Lilibet.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!