Meghan Markle a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru fiica ei

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Duminică, 06 iunie 2021, 20:22

Meghan Markle (39 de ani) și Prințul Harry (36 de ani) au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a dat naștere unei fiice. Pentru micuță, cuplul a ales un nume deosebit cu puternice semnificații pentru ei.

Meghan și Harry mai au împreună un fiu, Archie Harrison, în vârstă de doi ani. Din vara anului 2020, Meghan, Harry și Archie locuiesc în Santa Barbara, California, SUA. În același cartier exclusivist locuiesc prezentatoarele TV Oprah Winfrey (67 de ani) și Ellen DeGeneres (63 de ani).

Meghan Markle a născut o fetiță! Ce nume deosebit a ales pentru fiica ei

Cuplul a anunțat că Lilibet-Diana Mountbatten Windsor s-a născut vineri, 4 iunie 2021, la un spital din Santa Barbara, California, în jurul orei locale 11:40. Și mama și copilul se află într-o stare de sănătate bună, au mai dezvăluit.

Lilibet este alintul folosit de regretatul Prinț Philip pentru Regina Elisabeta a II-a (95 de ani). Prințul Philip, bunicul lui Harry, s-a stins din viață pe 9 aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. Așadar, perechea a ales un prenume care îi onorează pe ambii bunici ai lui Harry. Al doilea prenume i-a aparținut regretatei Prințese Diana (n. 1961 – d. 1997), mama lui Harry.

Relația dintre Meghan și Harry a început în anul 2016. În noiembrie 2017, perechea s-a logodit, nunta având loc 6 luni mai târziu, în mai 2018. Un an mai târziu, Meghan și Harry au devenit părinții lui Archie.

În toamna anului 2020, Meghan a dezvăluit că a pierdut o sarcină. „Știam, în timp ce-mi strângeam primul născut în brațe, că pierdeam al doilea copil”, a scris Meghan într-un articol publicat în New York Times.

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle s-au contrazis în acuzațiile de rasism față de familia regală

Ce semnificație a avut rochia purtată de Meghan Markle în interviul pentru Oprah

Ce părere are Prințul Charles despre interviul oferit de Meghan Markle și Prințul Harry

A continuat prin a descrie cum și-a privit „soțul cu inima frântă încercând să țină piesele rupte din ea”. Ducesa și-a început articolul emoționant menționând că a simțit o „crampă ascuțită” în timp ce avea grijă de fiul ei Archie. „Am căzut pe podea cu el în brațele mele, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne liniști.

Se simțea contrastul dintre bucuria melodiei și sentimentul meu că ceva nu era în regulă. Câteva ore mai târziu, mă aflam într-un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. Am simțit calmitatea palmei lui și i-am sărutat-o.

Era udă din cauza lacrimilor amândurora. Holbându-mă în albul pereților reci, am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca. Pierderea unui copil reprezintă o durere insuportabilă, experimentată de mulți, dar recunoscută de puțini.”

La începutul anului 2020, Meghan și Harry au anunțat că își doresc să se retragă din rolul de membri seniori ai familiei regale. Ca o consecință a retragerii, perechea a încetat să mai beneficieze de securitate și finanțare din partea Casei Regale. Mai mult decât atât, perechea și-a pierdut și titlurile regale.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!