Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman: „Nu mai vreau să am legătură cu această fată”

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 27 ianuarie 2023, 15:03

Marius Elisei a făcut primele declarații despre despărțirea de Oana Roman. Fostul soț al vedetei a confirmatul faptul că s-a mutat din casa în care locuiau împreună. Acesta susține că ruptura este definitivă.

Marius Elisei a confirmat despărțirea de Oana Roman, la nici doi ani de când s-au împăcat. Cei doi au început să formeze un cuplu în 2013, iar în februarie 2021 au divorțat la notar. La câteva luni distanță au anunțat că își vor mai acorda o șansă. Lucrurile nu au mers însă așa cum și-ar fi dorit, iar de această dată ruptura pare a fi una definitivă.

Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman

La scurt timp după ce Oana Roman a anunțat că ea și fostul soț nu mai sunt împreună, Marius Elisei a confirmat vestea. Acesta a mărturisit că nu își mai dorește să aibă vreo legătură cu fosta lui parteneră de viață. Bărbatul nu a dat detalii despre motivele despărțirii.

Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana RomanIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

„Da, este adevărat! E treaba noastră ce s-a întâmplat, cert e că nu mai suntem împreună și nu mai vreau să am legătură cu aceasta fată. Nu mai locuiesc cu ea. E treaba noastră cum vom face cu fetița. Detaliile interioare trebuie să rămână în interior, nu totul trebuie să fie făcut public”, a spus Marius Elisei, pentru spynews.ro, despre despărțirea de Oana.

Citește și: Oana Roman, prima declarație după despărțirea de Marius Elisei: „Mă simt eliberată de o foarte mare povară”

Așa cum a mărturisit și Oana Roman, cei doi nu se mai înțelegeau de multă vreme. Acesta a spus că deși și-a dorit foarte mult să aibă o familie cu vedeta, nu a găsit susținere și din partea ei.

„Nu ne mai înțelegeam de multă vreme. Eu mi-am dorit această familie cu toată puterea, dar dacă nu ai cu cine să-ți faci o familie, nu ai”, a mai precizat Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au împreună o fetiță, Isabela, în vârstă de 8 ani.

Reacția Oanei Roman la declarațiile fostului soț

Oana Roman nu a rămas indiferentă la declarațiile lui Marius Elisei și i-a răspuns în mod ironic pe rețelele de socializare.

„Vreau să-i mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”, a răspuns vedeta.

Oana Roman a mărturisit că ultimul an a fost unul greu, dat fiind neînțelegerile dintre ei. Fiica lui Petre Roman a susținut că despărțirea de Marius Elisei era iminentă din moment ce viziunile lor despre viață erau total diferite și se simțeau nefericiți în relație.

Citește și: Oana Roman încă suferă după divorțul părinților ei, Mioara și Petre: „E o durere care nu se va șterge niciodată”. Mesajul pentru fiica sa

„Este un lucru pe care ni l-am dorit cumva amândoi. Eu îi spun de foarte mult timp că trebuie să ne separăm definitiv, pentru că nu cred că mai avem nicio șansă să mai reparăm ceva în relația noastră, pentru că avem viziuni total diferite asupra vieții, dorințe total diferite în ceea ce privește viața. Vedem lucrurile total diferit. (…) Eu mă simt eliberată de o foarte mare povară, pentru că nu ne mai era bine împreună. Nici eu nu mai eram fericită, nici el nu era fericit”, a declarat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!