Magda Vasiliu, replică la mesajul șocant transmis de un preot după referendum

De Mădălina Manole pe
Magda Vasiliu a făcut public mesajul transmis de un preot din Italia după ce s-au aflat rezultatele parțiale ale referendumului. Fosta prezentatoare TV a criticat dur poziția asumată de reprezentantul Bisericii față de enoriașii săi.

Magda Vasiliu a rămas fără cuvinte văzând ce decizie a luat un preot din Italia vizavi de oamenii din parohia sa, nemulțumit fiind că prezența la vot în cadrul referendumului pentru redefinirea familiei a fost una foarte scăzută. După prima zi a referendumului, acesta le-a trimis un mesaj amenințător enoriașilor săi prin care-i anunța că dacă nu vor merge la vot, nu îi mai spovedește.

Magda Vasiliu - mesaj preot referendum

Magda Vasiliu nu a putut rămâne indiferentă și a scris un mesaj pe conturile de socializare, replică la „Mesaj trimis de un preot ortodox enorașilor din Italia. Mi-e silă. Cum adică nu-l mai spovedesc pe cel care n-a votat?! Asta e biserică…. Să vă spun că am solicitat prin Luptă pentru viață ajutorul episcopiei noastre în Italia, pentru o familie de români cu copilul bolnav, care, în lipsa unor posibilități financiare, n-aveau unde sta? Erau în stradă, cu copilul bolnav, cu bagajele după ei. Mi-au spus că mă sună înapoi, că vor cauta o soluție. Nu m-a sunat nimeni. Nici nu m-așteptăm s-o facă. – a scris Magda Vasiliu pe contul său de Facebook.

Punctăm că referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție a fost invalidat, deoarece cvorumul nu a fost atins, prezența la vot fiind de doar 20,96%, cu peste 9% sub pragul necesar pentru validarea sa.

Citește și – Andreea Bălan a primit amenințări cu moartea pentru că nu a mers la vot

Citește și – Cum arată presupusul copil al principelui Nicolae. Iris Anna are aproape trei ani

Sursă foto: Libertatea

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere