Lili Sandu are o relație cu un bărbat cu 13 ani mai tânăr: „Ne bucurăm de ce avem”

De Oana Savin pe
Cântăreața Lili Sandu trăiește de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat care este mai tânăr ca ea cu 13 ani.

Lili și fotomodelul Silviu Tolu și-au oficializat relația în urmă cu doi ani, însă cântăreața susține că încă se află în „luna de miere”, cu toate că nu se gândesc la căsătorie sau copii.

Citește și: Lili Sandu: Secrete de frumusețe

Suntem foarte bine. E o relație în care noi doi ne completăm foarte bine. Este o relație bazată pe pasiuni comune. Suntem într-un moment fericit, chiar e încă ”luna aia de miere”, încă nu am depășit-o. Întrebările acestea sunt la ordinea zilei, doar că asta nu face parte din prioritățile noastre și nici nu stăm să ne batem capul prea mult cu ele. Nu știu ce o să ne rezerve viitorul, ne bucurăm de ce avem. Cred că asta e o problemă generală, ne gândim prea mult la viitor și uităm să trăim ceea ce ni se întâmplă acum. Nu știu ce o să fie, ce o să ne rezerve destinul. Dacă se va întâmpla să ne căsătorim sau să avem un copil, Doamne ajută! Nu grăbim”, a declarat Lili Sandu pentru Viva.

Citește și: Lili Sandu recomandă leacurile băbești: Îmi fac tot timpul măști și creme acasă!

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO