Lidia Buble și Răzvan Simion încă locuiesc împreună. Care este relația dintre ei în prezent

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 iulie 2020, 18:03
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de câteva luni, iar vestea a dat-o la începutul lunii iunie întocmai matinalul de la Antena 1.

Cu toate astea, Lidia Buble și Răzvan Simion au rămas în relații apropiate, dat fiind că prezentatorul de televiziune este managerul său, însă se pare că între cei doi apropierea este chiar mai mare decât se știa. Artista locuiește în continuare cu fostul său partener de viață: “Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, – a declarat Lidia Buble în cadrul emisiunii Teo Show.

Lidia Buble a abordat și un subiect sensibil, acela al divorțului lui Răzvan Simion, moment în care toată lumea a acuzat-o pe ea că ar fi fost cauza: “Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”. – a declarat artista.

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost vizibil stânjeniți la prima lor întâlnire în platoul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani“. Artista, venită pentru promovarea noii sale piese, “Cu ochii ăia verzi“, a fost supusă unui set de întrebări de către Dani, care a încercat să abordeze destul de comic momentul, ba chiar a spus că a mai fost pus într-o ipostază asemănătoare, când nu-și găsea cuvintele, atunci când s-a aflat în fața Mihaelei Rădulescu.

Lidia Buble și Răzvan Simion încă locuiesc împreună. Care este relația dintre ei în prezent

Citește și – Diana Bart a devenit mămică pentru a doua oară. Prima poză cu micuța

Citește și – Andreea Esca, primul interviu în care vorbește despre starea ei de sănătate

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!