Răsturnare de situație. Răzvan Simion a ales despărțirea de Lidia Buble

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 10 iunie 2020, 13:16
Lidia Buble  și Răzvan Simion s-au despărțit, iar anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul matinalului de la Antena 1, într-un mesaj de adio postat pe conturile de socializare.

Dacă până acum se credea că Lidia Buble a fost cea care s-a despărțit de Răzvan Simion, mai ales că avea toate motivele, iată că situația a luat o turnură neașteptată. Se pare că, deși artista a fost cea care a trebuit să treacă peste acuzele celor care o considerau vinovată de divorțul prezentatorului de televiziune, peste dezacordul părinților săi, dat fiind că tatăl său nu a vrut să-l cunoască niciodată pe Răzvan Simion decât dacă îi devine soț fiicei sale, și nu în ultimul rând, peste diferența de vârstă dintre ei, de 16 ani, se pare că realitatea este cu totul alta.

Răzvan Simion ar fi cel care a considerat că trebuie să încheie relația cu Lidia Buble, iar această veste alimentează zvonul conform căruia prezentatorul matinalului ar avea o relație secretă cu o roșcată pe care a vizitat-o cât timp artista se afla la părinții săi, la Deva.

Cu toate că întâlnirea misterioasă a durat doar câteva minute, timp în care Răzvan Simion a lăsat un pachet cu mâncare, zvonurile nu au contenit că ar fi vorba de o altă femeie: ”Răzvan Simion a fost cel care s-a despărțit de Lidia Buble. Și nu de ieri, de azi! Situația asta durează de câteva luni bune.

Răsturnare de situație. Răzvan Simion a ales despărțirea de Lidia Buble

Citește și Ilie Năstase s-a însurat a cincea oară. Ioana Simion a îmbrăcat rochia de mireasă

Ea a încercat să mai ascundă, însă, era foarte tristă de fiecare dată, fiindcă el i-a zis că este mai bine să stea singură, ca și când…gata, aici se oprește povestea. Lidia a mai încercat să salveze ceva, dar nu s-a putut, conștientizează că nu se mai poate face nimic. Vor rămâne probabil doar ”parteneri de afaceri”! Atât”, – au dezvăluit apropiații celor doi, pentru wowobizz.ro.

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!