Ce spune Lidia Buble despre Răzvan Simion la 2 ani de la despărțire

De Unica.ro, pe

Lidia Buble (28 de ani) și Răzvan Simion (41 de ani) s-au despărțit în vara anului 2020, după 5 ani de relație. Lidia și Răzvan au devenit un cuplu la scurt timp după divorțul lui Răzvan de prima soție, Diana. Moderatorul formează de aproape doi ani un cuplu cu Daliana Răducanu (31 de ani), arhitect și designer de interior.

Ce spune Lidia Buble despre Răzvan Simion la 2 ani de la despărțire

Lidia și Răzvan continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, spunea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

În emisiunea online „Duet cu Alexandra”, Lidia a mărturisit că, înainte de a se lansa în muzică, nu avea cunoștințe în domeniu, crescând fără televizor. Solista provine dintr-o familie numeroasă. Lidia are 4 surori, Daniela, Estera, Diana și Lorena, și 6 frați, Simion, Corneliu, Beniamin, Daniel, Iosif și Elisei.

Ce spune Lidia Buble despre Răzvan Simion la 2 ani de la despărțire

Întrebată cine a ajutat-o să-și cultive cunoștințele muzicale, artista a spus: „Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și pe care regret că nu am cunoscut-o și auzit-o live este Laura Stoica. Este artistul meu de suflet”.

Lucrând împreună, Lidia și Răzvan țin mereu legătura, moderatorul încurajând-o pe solistă să-și ia ultima pauză.

„Într-o zi vorbeam cu Răzvan și zic: «Simt că am obosit. Simt că nu mai am inspirație, că nu mă mai regăsesc». Mă uitam în oglindă și ziceam «cine e fata asta?». Eu, care în fiecare zi eram cu zâmbetul pe buze și cu chef de viață, să fac de toate. Mi-a zis: «Ia o pauză, ce te oprește?». Mi-era frică, cumva, pentru că social media e la putere în zilele noastre. Mi-a fost teamă, dar am zis că mai presus de toate este să fiu eu bine cu mine, ca să pot să inspir oamenii cu muzică și energie bună. Revenirea mea a fost foarte apreciată. Mi-a prins bine. Nu pot decât să mă bucur”, a mai declarat Lidia Buble.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Lidia Buble, primele declarații despre despărțirea de actorul Harlys Becerra

Cât costă mașina pe care o conduce Lidia Buble? A primit-o cadou de la fostul iubit, Răzvan Simion

Lidia Buble, probleme de sănătate după „Asia Express”. Ce a pățit artista

Anul trecut, artista a format timp de câteva luni un cuplu cu actorul cubanez Harlys Becerra. După despărțirea de Becerra, în decembrie 2021, Lidia a fost fotografiată de paparazzi în compania omului de afaceri Horațiu Nicolau. Momentan este neclar dacă artista formează un cuplu cu Horațiu sau cu un alt bărbat.

Lidia și Horațiu au fost fotografiați împreună și în această primăvară. În martie 2022, Lidia s-a confruntat cu o viroză foarte agresivă. La vremea aceea, solista dezvăluia că a primit micul dejun la pat. „Cineva a primit micul dejun la pat”, a scris atunci la Insta Story. În mai, Lidia le-a recomandat urmăritoarelor sale de pe Instagram un ruj roșu. „Ce pot să vă mai zic… a fost probat! (râde) Puteți să vă țucați cât vreți că nu se transferă”, a precizat cântăreața.

Foto: Captură YouTube, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!