Răzvan Simion și Daliana Răducanu, din ce în ce mai prezenți în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 30 august 2021, 09:29

Răzvan Simion (40 de ani) și Daliana Răducanu (30 de ani) formează un cuplu de aproape un an. Tânăra, care este arhitect și designer de interior, a făcut parte din echipa emisiunii TV Visuri la Cheie, difuzată de Pro TV, însă de câțiva ani are propriul business.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu, din ce în ce mai prezenți în mediul online

Perechea și-a confirmat relația în mediul online în aprilie 2021. Luna următoare, mai exact pe 15 mai, moderatorul TV a postat pe Instagram primele două fotografii alături de Daliana, imagini surprinse la nunta lui Dani Oțil (40 de ani) cu modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani).

În prima fotografie apar doar Răzvan și Daliana, iar în cea de-a doua, perechea are alături un alt cuplu. Prezentatorul TV a dezactivat comentariile postării. În dreptul imaginilor, Răzvan a scris: „Găsește pe cineva care..”.

Răzvan Simion și Daliana Răducanu, din ce în ce mai prezenți în mediul onlineIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 9)

Recent, Daliana a publicat la Insta Story o altă fotografie alături de Răzvan, cuplul fiind din ce în ce mai deschis în privința relației lor. Pe imagine, Daliana a scris: „Dor de vacanță” și l-a etichetat pe moderator.

Fotografii cu Răzvan Simion și Daliana Răducanu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, se autodescrie Daliana pe site-ul ei.

Citește și:

Detalii mai puțin știute despre fostul mariaj al lui Răzvan Simion

Ce salarii au Răzvan Simion și Dani Oțil, prezentatorii „Neața cu Răzvan și Dani”

Răzvan Simion s-a testat de două ori pentru coronavirus. Cum se simte?

Prima reacție a lui Răzvan Simion după ce Dani Oțil a anunțat că va deveni tată

Timp de 5 ani, Răzvan a format un cuplu cu Lidia Buble (28 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2020. Deși s-au despărțit, continuă să lucreze împreună. „Ne înțelegem foarte bine. Noi lucrăm în continuare împreună.

El este managerul meu. Suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, mărturisea Lidia în octombrie 2020, pe contul personal de Instagram.

Înaintea relației cu Lidia Buble, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca și Tudor. Copiii moderatorului locuiesc cu mama lor în Timișoara.

Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită. În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de Daliana. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!