Larisa Oprea, prima declarație despre divorț: „Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă”

De Unica.ro pe
Larisa şi Alin Oprea sunt în plin proces de divorţ. Cu toate că cei doi hotărâseră să se despartă la notar, pe cale amiabilă, iată că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, dat fiind că nu s-au înțeles în privința numelui, prin urmare vor ajunge în instanţă.

Soţia artistului de la Talisman a făcut declaraţii neaşteptate despre acesta, Larisa mărturisind că nu-l mai recunoaște pe cel alături de care și-a petrecut 23 de ani din viaţă. Reamintim că motivul divorțului este infidelitatea artistului. Alin Oprea are de doi ani o amantă, pe soția unui om de afaceri din Cluj, alături de care s-a și mutat zilele trecute, faptu ce a trezit nu doar dezamăgirea, ci și revolta copiilor.

„Nu e deloc uşor. Sunt multe de spus, sunt înmărmurită de modul în care a ales să ne trădeze atâţia ani. Am asistat la o piesă de teatru şi nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă. Păcat. Mi-e ruşine doar de copiii noştri. Să faci aşa ceva la vârsta asta…”, a declarat Larisa pentru Click.ro.

Citește și –  Silvia Dumitrescu suferă de o boală rară: „Nu are niciun leac. Trebuie să mă împac cu ideea aceasta”

Alin Oprea s-a abţinut de la declaraţii, însă în urmă cu câteva zile el a afirmat pentru aceeaşi sursă: Aştept să treacă postul Sfintei Mării şi voi vorbi atunci”.

Larisa Oprea, prima declarație despre divorț: "Nu îl recunosc pe bărbatul cu care mi-am petrecut 23 de ani din viaţă"

Citește și – Anna Lesko, afectată de pandemie: „Nu se întrevede vreo variantă de redresare”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro