Lady Gaga vinde ceai britanic

De Diana Sorescu pe

Lady Gaga e un fenomen. E controversată, criticată şi adulată deopotrivă şi, mai presus de toate, vinde! Aşadar, mari companii din domeniul ceaiului o doresc ca imagine…

… a brandului. Oare ce gust o avea un ceai cu aroma Gaga?
Mai multe companii din Marea Britanie duc adevărate lupte de convingere cu staff-ul superstarului pentru a o îndupleca pe Lady Gaga să îi aleagă. Potrivit unei surse citate de The Sun, „diva a primit mai multe oferte, însă norocoşii sunt cei de la Twinings” . 
Aceştia au promis nu numai pliculeţe de ceai cu faţa excentricei Gaga imprimată, dar şi un nume onorant precum „The Taste of Gaga” şi chiar o aromă customizată, creată de specialişti în domeniu special pentru ea!

Lady Gaga, mare amatoare de ceai

Nu întâmplător au ales-o cei de la Twinings să le fie ambasadoare. Lady Gaga este fan declarat al ceaiurilor, iar mărturie stau nu doar clipurile în care artista soarbe delicat din ceşcuţe speciale de ceai, ci şi o întâmplare haioasă petrecută anul trecut.
  
Prezentă pentru câteva ore la London’s Metropolitan Hotel, Lady Gaga şi-a uitat setul de ceai albastru cu floricele în restaurantul hotelului. Agitată şi vizibil marcată de acest eveniment „tragic”, cântăreaţa a delegat pe cineva să îi recupereze preţioasa veselă.
  
„S-a enervat teribil şi a pus pe cineva să-i aducă ceşcuţa şi farfurioara înapoi cât mai repede. A refuzat să bea din orice altceva. Şi era vorba despre un set obişnuit, ba chiar avea imprimat pe spate Made in China. Mi s-a părut prea multă agitaţie pentru nimic”, a declarat o sursă apropiată.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro