Kirstie Alley a murit. Actrița din „Uite cine vorbește” a pierdut lupta cu cancerul

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 06 decembrie 2022, 11:05

Actrița Kirstie Alley, care a devenit cunoscută întregii lumi odată cu filmele „Uite cine vorbește” și „Uite cine cu cine vorbește” a murit la vârsta de 71 de ani. Vestea tristă a fost dată de cei doi copii ai actriței, William True și Lillie Parker.

Kirstie Alley, câștigătoare a unui premiu Emmy datorită rolului din serialul de televiziune „Cheers”, a murit dup[ ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Kirstie Alley a murit la 71 de ani

Potrivit familiei, Kirstie Alley a pierdut lupta cu cancerul.

Kirstie Alley a murit. Actrița din „Uite cine vorbește” a pierdut lupta cu cancerulIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

„Vă anunțăm cu tristețe că incredibila, puternica și iubitoarea noastră mamă a încetat din viață în urma unui cancer recent descoperit”, au anunțat cei doi copii ai regretatei actrițe într-un comunicat pentru People.

„A fost înconjurată de familia ei și a luptat cu putere, lăsându-ne cu siguranța nesfârșitei ei bucurii de viață. Pe cât era de iconică pe ecran, pe atât de uimitoare a fost ca mamă și bunică”, au mai spus cei doi copii ai actriței Kirstie Alley, în mesajul prin care anunță moartea vedetei.

Aceștia au precizat că „pasiunea ei pentru viață, pentru copiii și nepoții ei și animalele ei, precum și bucuria ei de a crea ce au fost de neegalat ne-au inspirat să ne trăim viața din plin”.

Mesajul emoționant al lui John Travolta: „Ne vom revedea”

La scurt timp de la anunțul morții lui Kirstie Alley, colegul ei din „Uite cine vorbește”, actorul John Travolta, a transmis un mesaj pe Instagram.

„Kirstie a fost una dintre din cele mai speciale relații pe care le-am avut. Te iubesc, Kristie. Știu că ne vom revedea”, a scris celebrul actor John Travolta, după moartea actriței Kirstie Alley.

Cine a fost Kirstie Alley

Kirstie Louise Alley a fost o actriță americană câștigătoare a unui premiu Emmy, cunoscută datorită rolului său din serialul de televiziune Cheers, în care a interpretat personajul Rebecca Howe.

În anul 1991 a câștigat un Glob de Aur la categoria Cea mai bună actriță în rol principal pentru rolul din serialul de comedie Cheers.

În anul 1994 a primit un al doilea Emmy pentru rolul Sally Goodson din filmul David’s Mother.

În România a devenit cunoscută în urma filmelor „Uite cine vorbește” (1989), „Uite cine cu cine vorbește” (1990) și ”Uite cine vorbește acum” (1993), unde a interpretat-o pe Mollie Ubriacco.

Kirstie Alley a avut numeroase apariții în filme și seriale cunoscute precum „Fat Actress”, „Star Trek II: The Wrath of Khan” și „It Takes Two”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Kirstie Alley.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!