Kim Kardashian și doi dintre copiii ei au avut COVID-19

De Adelina Duinea, pe

Kim Kardashian (40 de ani) a dezvăluit, în episodul din 27 mai 2021 al reality show-ului Keeping Up With the Kardashians, că ea și doi dintre copiii ei, North (7 ani) și Saint (5 ani), au avut COVID-19.

În aceeași perioadă, vedeta de televiziune se pregătea să dea un examen numit baby bar. Odată trecut, Kim putea intra în examenul de primire în barou. Din păcate, însă, din cauza celor întâmplate, vedeta TV l-a picat.

În timp ce pregătea un cadou pentru mama ei, Kris Jenner (65 de ani), Kim a mărturisit: „Sunt puțin stresată pentru că mi s-au trezit copiii, iar unul dintre ei are nasul înfundat, fără alte simptome. Deci, nu e mare lucru.”

Kim Kardashian și doi dintre copiii ei au avut COVID-19

Pentru a nu compromite sănătatea mamei sale, fiul cel mare al lui Kim, Saint, a fost testat pentru COVID-19. Rezultatul a fost pozitiv. „Deci, micul meu Sainty a fost testat pozitiv pentru COVID-19”, a declarat Kim. „Este OK. Nu are simptome majore. A avut doar puțină febră”, i-a mai spus Kim medicului.

Kim și-a testat săptămânal copiii pentru COVID-19 după ce aceștia au început să meargă la școală. „Cineva la școală a fost testat pozitiv, iar fiul meu a fost în preajma persoanei respective. Deci, Saint are COVID, iar eu sunt pur și simplu îngrijorată din cauza aceasta. Plângea și tușea în brațele mele.”

În plus, fiica cea mare a lui Kim, North, începuse de asemenea să aibă simptome. „North mi-a zis că nu se simte bine. Seara trecută am dormit împreună. Primul test i-a ieșit negativ, însă va mai face unul cu mine”, a mai spus Kim.

Citește și:

Fiica Ginei Chirilă și a lui Bogdan Vlădău a împlinit un an. Ce frumoasă este Katia

Emmy Rossum a devenit mamă pentru prima oară! Actrița a ținut sarcina secretă până la naștere

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

Ce frumoasă este fiica lui Robert Turcescu! Ioana este pasionată de lumea modei

În aceeași perioadă, Kim urma să se pregătească pentru baby bar alături de un profesor. „Să am grijă de copiii mei este, evident, pe primul loc”, și-a asigurat Kim urmăritorii.

Ulterior, Kim și alți membri ai familiei au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Producția a fost suspendată timp de 14 zile în care familia Kardashian și echipa de filmare s-au carantinat. Kim a continuat să filmeze de una singură.

Vedeta TV a continuat să învețe în timp ce era alături de copiii ei. „Mă simt cam nasol. Eu și North ne-am simțit foarte rău. Am făcut testele înainte să dormim, iar dimineața am văzut că erau pozitive.”

În zilele dinaintea examenului, Kim a avut dureri de cap, în piept, febră, a fost alături de copiii ei și a învățat atât cât a putut. În cele din urmă a dat examenul, însă l-a picat. Kim mai are doi copii, o fiică și un fiu, Chicago (3 ani) și Psalm (2 ani), alături de fostul ei soț, rapperul Kanye West (43 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!