Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 iulie 2020, 09:51
Kelly Preston a murit la 57 de ani, după o luptă de doi ani cu cancerul mamar, pe care a ales să nu o facă publică. Actrița era căsătorită cu John Travolta de 29 de ani. 

Un purtător de cuvânt al familiei a făcut public vestea tristă: ”În dimineața zilei de 12 iulie, Kelly Preston, mamă și soție adorată, a trecut în neființă după doi ani de luptă cu cancerul mamar. A ales să nu facă publică această luptă, a fost sub tratament pentru un timp, sprijinită de familie și prieteni apropiați. A fost un suflet luminos, frumos și iubitor,  căruia i-a păsat de toți de cei din jur și a însuflețit tot ceea ce a atins”.

Citește online gratuit numărul de iulie al revistei Unica

Mesajul lui John Travolta după moartea lui Kelly Preston

Și celebrul actor a confirmat vestea printr-un mesaj transmis pe contul său de pe Instagram. ”Vă spun cu inima grea că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani de zile cu cancerul mamar. A dus o luptă plină de curaj, având mereu parte de iubirea și sprijinul celor din jur”.

Kelly Preston, soția lui John Travolta, a murit la 57 de ani

”Viața și dragostea lui Kelly nu vor fi niciodată uitate. Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme”, a mai spus el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It is with a very heavy heart that I inform you that my beautiful wife Kelly has lost her two-year battle with breast cancer. She fought a courageous fight with the love and support of so many.  My family and I will forever be grateful to her doctors and nurses at MD Anderson Cancer Center, all the medical centers that have helped, as well as her many friends and loved ones who have been by her side. Kelly’s love and life will always be remembered. I will be taking some time to be there for my children who have lost their mother, so forgive me in advance if you don’t hear from us for a while.  But please know that I will feel your outpouring of love in the weeks and months ahead as we heal. All my love, JT

O postare distribuită de John Travolta (@johntravolta) pe

Kelly Preston și John Travolta erau căsătoriți din 1991 și aveau împreună doi copii, Ella (20 de ani) și Benjamin (9 ani). Cuplul a mai avut un fiu, Jett, care a murit în 2009, la vârsta de 16 ani. Cei doi s-au întâlnit pentru prima oară în 1987, pe platourile de filmare la „The Experts”, potrivit news.ro.

Citește și: John Travolta, scrisoare emoționantă pentru fiul său mort

Cine a fost Kelly Preston

Kelly Kamalelehua Smith s-a născut pe 13 octombrie 1962 în Honolulu, Hawaii. Aceasta și-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de a obţine primul rol, în comedia romantică „Mischief” (1985). De-a lungul carierei ei, actrița și fostul model american a jucat în filme precum „SpaceCamp”, „Twins”, „Jerry Maguire”, „For Love of the Game”, „Die Experten”, alături de nume cunoscute ale cinematografiei. I-a avut colegi de platou pe Arnold Schwarzenegger, Danny DeVito, Tom Cruise, Kevin Costner și John Travolta.

În anii 1990 a făcut parte din distribuţia unor filme ca „Holy Man”, cu Eddie Murphy şi Jeff Goldblum, „Nothing ot Lose”, cu Tim Robbins şi Martin Lawrence, şi „Jack Frost”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!