Kate Middleton, apariție surprinzătoare într-o rochie ce costă sub 100 lei

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 octombrie 2021, 18:42

Kate Middleton (39 de ani) este un model de eleganță, bun gust vestimentar și rafinament pentru multe femei. Soția Prințului William (39 de ani) se prezintă la evenimentele la care participă în ținute impecabile, foarte cochete și, probabil, multă lume crede că Ducesa de Cambridge cheltuiește sume de bani exorbitante pe hainele pe care le are. Dar nu este așa.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Kate Middleton s-a implicat recent într-un proiect studiu cu tema „Copiii lui 2020”. Kate a participat acum câteva zile la un eveniment legat de acest proiect, la Universitatea din Londra. Acolo, soția Prințului William s-a întâlnit cu diverși cercetătoti, profesori și specialiști pentru a vorbie pe larg cum se va desfășura acest proiect.

Kate Middleton, apariție surprinzătoare într-o rochie ce costă sub 100 lei

Citeşte şi: Kate Middleton și Prințul William și-au deschis propriul canal de YouTube

„Copiii lui 2020” implică monitorizarea dezvoltării și comportamentului copiilor cu vârste cuprinse între 9 luni și 5 ani, pentru a se stabili care este starea lor mentală și fizică în această perioadă de pandemie.

Citeşte şi: Kate Middleton, apariție strălucitoare la premiera filmului „No Time To Die”

Kate a reușit să-i uimească pe criticii de modă prezentându-se la eveniment într-o rochie cadrilată, alb-negru, semnată Zara, ce costă circa 16 lire sterline (95 de lei). Rochia a fost accesorizată cu o pereche de pantofi clasici, cu toc subțire, de culoare gri. Per total, apariția Ducesei de Cambridge a fost una notabilă și foarte chic. Kate a dovedit, încă o dată, că eleganța unei femei vine din feul ei de a fi și nu din haine ce poartă semnăturile celor mai mari designeri din lume.  Vezi cum arată rochia Ducesei în galeria foto de mai sus.

Foto – Profimedia / Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!