Johnny Depp are o relație cu fosta lui avocată

De Unica.ro, pe

Johnny Depp iubește din nou. După ce a trecut printr-un proces lung cu fosta sa soție, Amber Heard, actorul are o nouă relație. Iar cea care se află acum alături de el este chiar una dintre avocatele sale.

Depp (59 ani) are o relație cu avocata Joelle Rich (37 ani). Aceasta l-a reprezentat pe celebrul actor de la Hollywood într-un proces pe care l-a avut cu o publicație din Marea Britanie.

Potrivit TMZ, Rich se află în proces de divorț și are doi copii. Se pare că cei doi formează un cuplu de ceva timp, mai ales că avocata s-a aflat în sala de judecată în procesul lui Depp împotriva lui Amber Heard.

Johnny Depp are o relație cu fosta lui avocatăIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Joelle nu a făcut parte din echipa de avocați a lui Johnny Depp, dar a mers pentru a-l susține.

O sursă a declarat pentru US Weekly că cei doi „sunt înre-o relație serioasă”, iar „chimia dintre ei este evidentă”.

Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta soție

Amber Heard a pierdut procesul cu Johnny Depp, în care acesta a acuzat-o de defăimare.

Amber Heard nu a reușit să convingă jurații că a avut dreptate atunci când a declarat într-un articol al The Washington Post din 2018 că a fost victimă a violenței domestice. Deși numele lui Johnny Depp nu a fost specificat în acel articolul, actorul a susținut că l-a afectat pe plan profesional și i-a cerut în instanță fostei sale soții daune de 50 de milioane de dolari. La rândul ei, Heard l-a dat și ea în judecată pe Depp pentru că a făcut-o mincinoasă și i-a cerut daune de 100 de milioane de dolari. După pierderea procesului, actrița ar trebui să-i plătească fostului soț despăguibiri în valoare de 10,4 milioane de dolari

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!