Jim Carrey ar putea ajunge la închisoare. E acuzat că și-ar fi ucis iubita

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 16 septembrie 2021, 13:02
După ce iubita lui s-a sinucis, în septembrie 2015, actorul Jim Carrey ar putea ajunge la închisoare pentru omor din culpă. El este acuzat că i-ar fi furnizat medicamentele care au ucis-o. 

Cathriona White avea 28 de ani atunci când s-a sinucis printr-o supradoză de medicamente. Ea i-a lăsat lui Jim Carrey un mesaj de adio. După ce a aflat despre moartea ei, actorul a transmis un mesaj public, spunând că este șocat și îndurerat de veste.

Politiștii sosiți la fața locului au găsit pe noptiera femeii trei tipuri de pastile – un somnifer, un calamant și un medicament pentru hipertensiune – care fuseseră cumpărate pe rețetă pe numele Arthur King, un nume adesea folosit de Jim Carrey.

Se pare că iubita actorului ar mai fi încercat să se sinucidă în 2012, după ce a murit tatăl ei.

Acum, Jim Carrey este acuzat de omor din culpă pentru că i-a oferit pastilele ce au ucis-o, știind că ea are la activ o tentativă de sinucidere și că suferă de depresie.

Procurorii care îl acuză pe actor spun că Jim i-ar fi dat pastilele Cathrionei cu trei sau patru zile înainte de moartea ei. Mai mult, el ar fi ascuns acest lucru. Ca să-și ascundă fapta, i-a trimis un SMS în care o întreba dacă a luat pastilele de la el de acasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!