Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, vine în România

De Unica.ro, pe

Jill Biden, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, va vizita România și Slovacia în perioada 5 – 9 mai 2022. Soția lui Joe Biden se va întâlni cu refugiați ucraineni, lucători din domeniul ajutorului umanitar și profesori, cu militari americani, membri ai ambasadei SUA, precum și cu oficiali guvernamentali.

Jill Biden va călători în Europa de Est în această săptămână. În România, în data de 6 mai prima doamnă a SUA va merge la Baza Aeriană Mihail Kogalniceanu, unde se va întâlni cu membri ai serviciului militar american.

Apoi va merge la București pentru a se întâlni cu oficiali guvernamentali, cu personalul ambasadei SUA, cu lucrători din domeniul ajutorului umanitar și cu profesori care lucrează cu copii ucraineni strămutați.

Citește și: LIVE UPDATE: Război în Ucraina

CRBL a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, atunci când președintele Franței s-a îndrăgostit de ea

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a cununat civil. Primele imagini de la eveniment

Soția lui Joe Biden va vizita apoi Slovacia. Va merge în orașele Bratislava, Kosice și Vysne Nemecke, unde se va întâlni cu oficiali guvernamentali, refugiați și lucrători umanitari.

Ea va petrece Ziua Mamei (n.r – 8 mai, în SUA) în Kosice și Vysne Nemecke, Slovacia, cu mame și copii ucraineni, înainte de a merge la Bratislava pentru a se întâlni cu oficialii guvernamentali, a dezvăluit presa din America, potrivit știrileprotv.ro.

Vizita lui Jill Biden este o demonstrație de sprijin atât pentru Ucraina, cât și pentru țările vecine care îi ajută pe refugiații ucraineni.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!